Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?
Nekem is megvan az, amit elvárok. De nem a fentiek az elvárásaim. Ennél sokkal több, de más dolgok. A fentiek közül egyiket sem várom el. De hasonló dolgokat igen.
Egyetem előny.
Saját lakás nem kell, azt majd együtt szeretnék a párommal, viszont az önállóságot elvárom. (Lakhat koliben is, vagy még 1-2 évig otthon, ha ott önálló, lehetnek lakótársai az albiban)
Kocsi nem kell, jogsi legyen.
800-as fizu nem kell, még. De legyen ambíciózus, a munkája legyen a hivatása is egyben, szeresse is azt és legyen nagyon okos. Plusz előny, ha matematikához, informatikához kapcsolódik a terület.
21 vagyok, ezeket a legfeljebb 25 évesektől várom el.
22 éves a párom.
5
És akkor amúgy mi van, ha történetesen segítettek neki a szülei? (Nem tudom, így van-e, csak kérdem.) Miféle szar családban nő fel az, aki számára szülői segítséget kapni főbenjáró bűn???
12
Nem főbenjáró bűn. Csak ha letagadja. És összeméri egy olyan emberrel az elért eredményeket , akivel nem hasonló háttérrel indult.
14
6 éve költöztem el a szülőktől. Biztos vannak olyan barmok akikről írsz. De nem az én típusom.
13
Miért tagadná le valaki, hogy rendes, jólelkű, segítőkész szülei voltak?
És amúgy miért ne mérhetné össze? Értem én, hogy a putri döngölt padlójáról nagy dolog önerőből felvergődni a Havanna lakótelepig, de hadd ne kelljen összekössem vele az életemet, mert engem meg jó körülmények közt vállaltak a szüleim.
Azért az albérleteseknek könnyebben fogy a pénze mint azoknak akiknek nem kell ilyenre költeni!
Persze veled ellentétben én nem rosszindulatból írtam!
“Miért tagadná le valaki, hogy rendes, jólelkű, segítőkész szülei voltak?”
Ne viccelj már! Sok ilyet ismerek. Mármint a elkényeztetett kölykeiket. Főleg a fiúkkal van viselkedési probléma. A lányoknál csak az arrogancia meg a anyagias felfogás alakul ki ha gazdag családban nőnek fel.
Miért akkora probléma, ha a szülők segítenek? Olyna nagy baj, hogy nem azért szültek gyereket, hogy 18 évesen ki.hassák az ajtón?
Képzeld, a szüleim mindig is segítettek, amennyit csak tudtak. Amikor egyetemisták lettünk a tesómmal, kaptunk egy lakást. És igen, amíg az egyetemre jártunk, bizony a rezsit is fizették és dolgoznunk sem kellett a suli mellett. Utána a tesóm vett egy másik lakást, abba is beszálltak.
Amikor új autót vettek, akkor a régit odaadták.
Most már dolgozom, nettó 1.5 millió körül keresek, a párom nettó 700 körül. Most vettünk házat, de a szüleim még így is hozzánk vágtak 20 milliót hozzá, mert volt, nekik szerencsére most nincs szükségük rá és úgy érezték jogosnak, hogy ha a tesóm lakásának az x részét fizették, fizetik a miénk is.
Nem értem ez miért akkora probléma. Minket úgy neveltek, hogy amíg az ember tud, addig segít a gyerekeiknek. Nem lettünk ingyenélők, csúszás nélkül végeztem az egyetemet, azóta dolgozom, sosem voltam munkanélküli.
Nem tudom mivel lennlék több ember, ha az a 20 millió banki hitel lenne. Ja, de tudom, semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!