Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik szerint belépő szint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?

Figyelt kérdés
És segítség és könnyítés (alapból gazdag szülők) nélkül?
2022. dec. 29. 10:36
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megvan az, amit elvárok. De nem a fentiek az elvárásaim. Ennél sokkal több, de más dolgok. A fentiek közül egyiket sem várom el. De hasonló dolgokat igen.

Egyetem előny.

Saját lakás nem kell, azt majd együtt szeretnék a párommal, viszont az önállóságot elvárom. (Lakhat koliben is, vagy még 1-2 évig otthon, ha ott önálló, lehetnek lakótársai az albiban)

Kocsi nem kell, jogsi legyen.

800-as fizu nem kell, még. De legyen ambíciózus, a munkája legyen a hivatása is egyben, szeresse is azt és legyen nagyon okos. Plusz előny, ha matematikához, informatikához kapcsolódik a terület.

21 vagyok, ezeket a legfeljebb 25 évesektől várom el.

22 éves a párom.

2022. dec. 29. 10:54
 12/54 anonim ***** válasza:
96%

5

És akkor amúgy mi van, ha történetesen segítettek neki a szülei? (Nem tudom, így van-e, csak kérdem.) Miféle szar családban nő fel az, aki számára szülői segítséget kapni főbenjáró bűn???

2022. dec. 29. 10:54
 13/54 A kérdező kommentje:

12

Nem főbenjáró bűn. Csak ha letagadja. És összeméri egy olyan emberrel az elért eredményeket , akivel nem hasonló háttérrel indult.

2022. dec. 29. 10:58
 14/54 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen barmok hivatkoznak arra, hogy azért laknak a szülőkkel, mert inkább gyűjtenek, mint albérletre dobják ki a pénzt. Aztán ők kérnek kölcsön pénzt, ha jön egy 100 ezres váratlan kiadás, mert fizukor volt utoljára ennyi pénz a számláján.
2022. dec. 29. 11:00
 15/54 A kérdező kommentje:

14

6 éve költöztem el a szülőktől. Biztos vannak olyan barmok akikről írsz. De nem az én típusom.

2022. dec. 29. 11:03
 16/54 anonim ***** válasza:
98%

13

Miért tagadná le valaki, hogy rendes, jólelkű, segítőkész szülei voltak?

És amúgy miért ne mérhetné össze? Értem én, hogy a putri döngölt padlójáról nagy dolog önerőből felvergődni a Havanna lakótelepig, de hadd ne kelljen összekössem vele az életemet, mert engem meg jó körülmények közt vállaltak a szüleim.

2022. dec. 29. 11:03
 17/54 anonim ***** válasza:
87%

Azért az albérleteseknek könnyebben fogy a pénze mint azoknak akiknek nem kell ilyenre költeni!

Persze veled ellentétben én nem rosszindulatból írtam!

2022. dec. 29. 11:04
 18/54 A kérdező kommentje:

“Miért tagadná le valaki, hogy rendes, jólelkű, segítőkész szülei voltak?”

Ne viccelj már! Sok ilyet ismerek. Mármint a elkényeztetett kölykeiket. Főleg a fiúkkal van viselkedési probléma. A lányoknál csak az arrogancia meg a anyagias felfogás alakul ki ha gazdag családban nőnek fel.

2022. dec. 29. 11:06
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én egyik haverom az pont ilyen. Egyke gyerek, folyamatosan a szüleit pumpolta. De volt, hogy be is csapta őket. Kölcsön kért de nem adta meg. Viszont ha valaki kérdezi tőle hogy miből vannak a lakásai azt adja elő hogy ő volt a nagy befektető és okosan forgatta a pénzét.
2022. dec. 29. 11:19
 20/54 anonim ***** válasza:
96%

Miért akkora probléma, ha a szülők segítenek? Olyna nagy baj, hogy nem azért szültek gyereket, hogy 18 évesen ki.hassák az ajtón?

Képzeld, a szüleim mindig is segítettek, amennyit csak tudtak. Amikor egyetemisták lettünk a tesómmal, kaptunk egy lakást. És igen, amíg az egyetemre jártunk, bizony a rezsit is fizették és dolgoznunk sem kellett a suli mellett. Utána a tesóm vett egy másik lakást, abba is beszálltak.

Amikor új autót vettek, akkor a régit odaadták.

Most már dolgozom, nettó 1.5 millió körül keresek, a párom nettó 700 körül. Most vettünk házat, de a szüleim még így is hozzánk vágtak 20 milliót hozzá, mert volt, nekik szerencsére most nincs szükségük rá és úgy érezték jogosnak, hogy ha a tesóm lakásának az x részét fizették, fizetik a miénk is.

Nem értem ez miért akkora probléma. Minket úgy neveltek, hogy amíg az ember tud, addig segít a gyerekeiknek. Nem lettünk ingyenélők, csúszás nélkül végeztem az egyetemet, azóta dolgozom, sosem voltam munkanélküli.

Nem tudom mivel lennlék több ember, ha az a 20 millió banki hitel lenne. Ja, de tudom, semmivel.

2022. dec. 29. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!