Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?
1. Lakást egyedül vetted?
Vagyis tudatosan kislányként a kapott 100-200 Ft költőpénzt elkezdted gyűjteni. Tinédzser korodban nem vettél ruhákat, telefont, számítógépet stb. Egyetlen buliba nem mentél el. Folyamatosan gyűjtötted a pénzt mondjuk 8 éves korodtól kezdve és ezért összejött 40 millió Forintod?
De nem voltak olyan kapcsolataid ahol a férfi meghívott enni vagy egy kávéra ? Mert ha azt a pár ezer Ft-ot nem te fizetted akkor az nem a te pénzedből ment el. Vagyis segítséget kaptál hogy több pénzed legyen.
4
Akkor mennyi volt? Vagy milliós havi fizud volt? Hány éves vagy? Ha 30 akkor nem lehet elhinni hogy csak 20 milliót össze tudtál úgy gyűjteni hogy senki (férfi, barát, szülők) nem segített benne.
6
;D
Nem, mert az nem segített hozzá a későbbi lakás vásárláshoz. De pl ismerek olyan nőt akit a gazdag zenész barátja ingyen tartott el 8 évig. Közben a nő a saját fizetését nem költötte el. Később abból sikerült hitellel ugyan, de saját lakást vennie. Szóval a barátja segítsége által jutott lakáshoz. Mert abban a 8 évben nem volt költsége a kajára meg a lakhatásra. Úgy könnyű félretenni.
Kérdező, én szívesen vállalom, hogy olyan családból jövök, ahol mind kaptunk lakást, mikor felnőttek lettünk. Az autómat örököltem, az alap diploma végéig eltartottak, a mestert munka mellett csináltam.
Ami engem illet, nem zavar, ha más ugyanilyen módon "jutott" a javakhoz, amiket birtokol. Miért is lenne ez gond?
Mondjuk nem várom el feltétlen a saját ingatlant. Azt igen, hogy külön lakjon. Elvárom, hogy dolgozzon és a pénzéből legyen önfenntartó egyedül, segítség nélkül. Elvárom, hogy tudjon és akarjon félretenni, haladni, egy nosmalis életszínvonalat fenntartani. Előny, ha van diplomája, azt pedig kifejezetten elvárom, hogy fejlődjön, tanuljon, nyitott legyen és érdeklődjön a világ felé és ne csak elméletben legyenek ilyen ambíciói (vagy még elméletben se). Elvárom, hogy legyen jogosítványa és ne féljen a vezetéstől. A saját autó nem feltétel. Egyrészt veszettül megkönnyíti az életet, másrészt szerintem a felnőtt élet alap kelléke, hogy képes legyél egy autót elvinni A-ból B-be.
Ezen felül elvárom, hogy ne legyen negatív, előítéletes, agresszív, megkeseredett, gyűlölködő és irigy mindenre és mindenkire, aki nála jobb helyzetben van.
Ezeket mindet tudom én is hozni. És képzeld, még ennél is sokkal többet elvárok, ezek csak azok, amikben te már most is megbuktál. Az utolsó bekezdés jellemvonásait tekintve mindenképp.
"Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?
És segítség és könnyítés (alapból gazdag szülők) nélkül?"
Kérdező!
26 éves férfi vagyok.
Törődj bele hogy a nőknek nagyobb elvárásai is lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!