Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik szerint belépő szint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?

Figyelt kérdés
És segítség és könnyítés (alapból gazdag szülők) nélkül?
2022. dec. 29. 10:36
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
82%
Férfiak, akik szerint belépő szint az insta modell kinézet filterek nélkül, háziasszony, krva, dolgozó nő szerep egyben. Ti is rendelkeztek bármivel amit a pénztárcátokon és a gyorstüzelő farkatokon kívül adtok a kapcsolatba?
2022. dec. 29. 12:19
 32/54 anonim ***** válasza:
74%

"De nem voltak olyan kapcsolataid ahol a férfi meghívott enni vagy egy kávéra ? Mert ha azt a pár ezer Ft-ot nem te fizetted akkor az nem a te pénzedből ment el. Vagyis segítséget kaptál hogy több pénzed legyen."

Kérdező, nagyon toxikus vagy, nem a lakás vagy az autó hiánya miatt nem vagy kapcsolatban, a mentalitással vannak gondok.

2022. dec. 29. 12:21
 33/54 anonim ***** válasza:
2%

"Kérdező, nagyon toxikus vagy, nem a lakás vagy az autó hiánya miatt nem vagy kapcsolatban, a mentalitással vannak gondok."

De hát ő csak számon kérte ami szerinte igazságtalan!

Persze ettől függetlenül szerintem ő is tudja hogy a nőknek joga van a jobbhoz, csak nem akarja elfogadni és ezért érzi igazságtalannak!

2022. dec. 29. 12:27
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

36 éves nő vagyok, van lakásom, kocsim, egyiket se a szülők vágták hozzám. Innentől kezdve lehet(ne) elvárásom, hogy ha én megoldottam (rohadt mindegy, hogy hogyan), akkor olyat szeretnék magam mellé, aki szintén megoldotta. De képzeld, nincs ilyen elvárásom! A fizetést tekintve is csak annyi, hogy tudja magát eltartani nélkülem is, és törekedjen a fejlődésre.

Amikora párommal összejöttünk, albérletből költözött hozzám, rosszabbul keresett nálam. Azóta elvégezte a burkoló szakmát, most csinálja a jogsiját, baromi büszke vagyok rá. Egy rosszabb hónapban is legalább kétszer annyit keres most, mint mikor összejöttünk. Az imponál, hogy fejlődik, nem az, hogy honnan indult.

2022. dec. 29. 12:28
 35/54 anonim ***** válasza:
94%
Bevallom, nekem a külsőm sokat segített az anyagi helyzetemen. Nekem a szüleim nem tudtak se autót, se lakást venni érettségi után 3 évet dolgoztam, hogy egyetemre tudjak járni. Aztán egyetem mellett is dolgoztam, nyáron pl a Balatonon. Sosem volt gondom a pasizással, mindig jó anyagi helyzetben lévő párjaim voltak. Szabadon választottuk egymást. Ez ilyen.
2022. dec. 29. 12:36
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szüleim vettek mindent. Autó, lakás, egyetemet fizettek. A férjem semmit nem kapott, kitanítatták, és viszlát. Én a szülői vagyont, ő a jó fizuját hozta a kapcsolatba.
2022. dec. 29. 12:41
 37/54 anonim ***** válasza:
71%
Ha ujra szingli lennék, elvarnám, netto 665ezret keresek!
2022. dec. 29. 13:01
 38/54 anonim ***** válasza:
95%

Ez vicces! Én sosem fizettem egy randin sem! De nem is tartottam senki fejéhez pisztolyt, hogy fizessen, vigyen el randizni! 🤣

2022. dec. 29. 13:04
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Én elvárom a diplomát, lakást, jól fizető állást. Autót nem, de azt igen, hogy legyen jogsija és tudjon is vezetni, ha úgy alakul. Ezekből nekem van egy diplomám, lakásom amit a szüleimtől kaptam, átlagos állásom. Nekem mindegy, hogy a lakást a pasi a szüleitől kapta vagy saját zsebből fizette, de nálam ez alap elvárás, mert ilyen téren nem adok le a saját életszínvonalomból. A jól fizető állást pedig azért várom el, mert egyrészt a férfiak előnnyel indulnak ilyen téren az életben, másrészt jöhet olyan periódus, amikor neki kell eltartania mindkettőnket. Egyébként azt várok el, amit akarok, az olyanoknak, mint te ehhez semmi köze.
2022. dec. 29. 14:18
 40/54 anonim ***** válasza:
94%

Mindenem megvan amit elvárok a férfiaktól is. De szerintem nagyon általánosítod azt, hogy mit is várnak el a nők. Ezzel próbálod nyugtatni magad?

Nekem sose az volt a fontos, hogy kinek milyen fizetése, lakása van hanem az élethez való hozzáállás és a célok amikért dolgozik. Őszintén számomra ez az anyagias hozzáállás amit leírtál, hogy honnan jön egy stabil anyagi helyzettel rendelkező felnőtt nőnek a lakása stb elég kiábrándító.

Nem szeretném, hogy a párom azon gondolkozzon melyikünk ért el többet önerőből. Szerintem egy párkapcsolatban egy idő után mindenkinek el ellen jutnia arra szintre, hogy közösen dolgozunk valamiért nem pedig azt méregetni ki mit hozott otthonról. Úgy látom a te esetedben eddig a hozzáállásig még nagyon sok idő kell, hogy elteljen.

2022. dec. 29. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!