Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ennyi csekélység már boldoggá tenne titkeket vagy ez csak a "belépő szint" nálatok?
A pasi legyen vonzó, sportos, ízlés szerint kigyúrt vagy szálkás, mert nem várható el tőletek hogy ronda férfira bukjatok.
De a pasi nézze el, ha ti nem vagytok tökéletes instamodellek mert a külsőre menni felszines lenne a részérőll.
Kezdeményezzen, hódítson meg titeket határozottan, domináljon, mert az igazi határozott férfi mellett érzitek magatokat nőnek.
De párkapcsolatban ne legyen domináns, hagyja hogy ti döntsetek mert eggyenlőség van.
Legyen határozott véleménye mer nektek nem kell tutyimutyi pasi
de eztt a határozott véleményt igazítsa a tiétekéhez és döntsön úgy ahogy tik szeretnétek.
Keressen többet, tartcson előre az életben és legyenek ambíciói meg karierje.
De ne legyen karierista, töltsön veletek sok időt ne a munkájának éljen.
Ne legyen szüzike mer ha csak egy-két nővel volt biztos defektes vmi miatt és azér nem kell a többi nőnek.
De ne legyen qrógép se, mer ha már volt 4-5 nője akkor biztos félreqrna és biztos defektes.
Nem tudom eldönteni,hogy Te vagy az aki pár kérdéssel ezelőtt tettél fel szintén egy ennyire hibáktól hemzsegő kérdést, vagy a mai nap ilyen, és sorban jönnek a pasik akiknek még többszöri elolvasás után is csak sejteni leeht mit is akarnak kérdezni?
Amit írsz mesze nem fedi a valóságot. Senki nem tökéletes, és senki nem keres tökéletes társat.
Nem szeretem a gyurós pasikat, sem az ilyen szépfiúkat! Nem kell tökéletesnek lennie, sőt! A kisugárzása legyen férfias.
A döntéseket meg közösen hozzuk! Nem én vagy ő!
N27
Ezek alap elvárások, csak a "belépő szint".
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!