Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ennyi csekélység már boldoggá tenne titkeket vagy ez csak a "belépő szint" nálatok?
A pasi legyen vonzó, sportos, ízlés szerint kigyúrt vagy szálkás, mert nem várható el tőletek hogy ronda férfira bukjatok.
De a pasi nézze el, ha ti nem vagytok tökéletes instamodellek mert a külsőre menni felszines lenne a részérőll.
Kezdeményezzen, hódítson meg titeket határozottan, domináljon, mert az igazi határozott férfi mellett érzitek magatokat nőnek.
De párkapcsolatban ne legyen domináns, hagyja hogy ti döntsetek mert eggyenlőség van.
Legyen határozott véleménye mer nektek nem kell tutyimutyi pasi
de eztt a határozott véleményt igazítsa a tiétekéhez és döntsön úgy ahogy tik szeretnétek.
Keressen többet, tartcson előre az életben és legyenek ambíciói meg karierje.
De ne legyen karierista, töltsön veletek sok időt ne a munkájának éljen.
Ne legyen szüzike mer ha csak egy-két nővel volt biztos defektes vmi miatt és azér nem kell a többi nőnek.
De ne legyen qrógép se, mer ha már volt 4-5 nője akkor biztos félreqrna és biztos defektes.
Csak ha tudja hozni szintet akkor kap ilyen férfit,de hidd el az a férfi nem fogja eltűrni ha a csaj leenged,elengedi magát mert azonnal zokszó nélkül dobja ki.
Plusz eleve elmagyarázom randin,hogy nekem a karrier,edzés az első meg ez meg ez meg ez,ha nem tetszik neki akkor azonnal ott állok fel.
Először is, a helyesírásodtól kiégett a szemem, de azért próbálom összeszedni magam és válaszolni. Most az egyszerűség kedvéért számszerűsítem a pontjaidat, hadd ne idézzelek mert akkor estig se fejezem be.
1. Valóban ne legyen ronda a pasi. De nem kell feltétlenül izmos szálkás. Nekem pl egy átlag testalkat is megfelel. Őst a férjemnek van némi pocakja is, amit a kapcsolatunk alatt szedett fel. Most váljak el emiatt? :D
2. Mivel én sem várom el hogy tökéletes alakja legyen (fenti példám mutatja) ezért azt gondolom, az a fair, ha ezt ő sem várja el. Persze, nőként nyilván törekszem arra hogy jó alakom legyen, de nem vagyok szupermodell, 4-5 kg felesleg van rajtam.
3. Ezt egy másik kérdésnél kifejtettem. Igen, kezdeményezzen ha már részemről is megvannak a jelek, ne mindent én csináljak. Tehát ha egyértelműen mutatom felé hogy bejön, akkor legyen már benne annyi, hogy elhív randira.
4. Én nem várom el párkapcsolatban hogy a döntés csak és kizárólag az én jogom legyen. Jussunk konszenzusra, érveljünk ha nem értünk egyet és az érvek ütköztetésével előbb-utóbb eljutunk egy közös nevezőre.
5. Igen, legyen határozott véleménye, mert valóban nem kell tutyimutyi. Fentebb leírtam, konszenzus párti vagyok. Tehát legyen határozott de hallgassa meg a másik érveit is.
6. Ezt is leírtam már. Nem kell hozzám igazítania a döntését, véleményét. Jussunk közös nevezőre érvelés által. A kommunikáció fontos.
7. Igen, ez így van. Keressen annyit, hogy magát el tudja tartani, mert én is keresek annyit. Legyenek ambíciói mert nekem is vannak, és közösen tudunk tenni azok megvalósításáért. A karrierről annyit, hogy ha ő jól érzi magát valamilyen munkakörben, abból meg is tud élni, akkor engem nem érdekel ha nem akar feljebb jutni a ranglétrán. Csak aztán ne siránkozzon, hogy XY-t előléptetik, őt meg soha. Mert azért tenni is kell.
8. A karriert és a magánéletet egyensúlyba lehet hozni. Ha már valaki kapcsolatban akar élni, ne adj isten családot is tervez, akkor bizony meg kell tanulni egyensúlyban tartani ezeket.
9. Engem nem zavar ha szűz, de a legtöbb szűz azért az, mert valami defekt van velük, nyávognak, rinyálnak, másokat hibáztatnak, nincs önbizalmuk, szeretethiányosak stb. Nos, nem vagyok lelkisegély szolgálat. Egy stabil kapcsolat kialakítására törekszem, amibe nem fér bele a másik fél lelkének, érzelmi sérüléseinek ápolgatása és helyrehozása, mert úgy gondolom, az nem az én feladatom. Ha ezek nem állnak fenn és mégis szűz, az nem zavar.
10. 4-5 előző partner nem sok, de akinek volt már 15-20 vagy annál is több, az nálam kiesik a rostán, mivel én csak komoly kapcsolatban gondolkodom, kalandjaim sosem voltak, így természetesen hozzám hasonlót keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!