Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint belépő szint a diploma,lakás,autó, 800 ezer nettó.. ti is rendelkeztek ezzel?
"Nem szeretném, hogy a párom azon gondolkozzon melyikünk ért el többet önerőből."
Ez lenne a normális.
Csak sajnos a párválasztásnál is vannak igények és abból kiindulva hogy több férfi fogadja el a csóróbb nőt mint fordítva, kettős mércének hat!
41
Ugyanígy öbb nő fogadja el az idősebb férfit, mint fordítva.
"jól tanulás -> jó gimi -> egyetem -> jó fizu"
Baromság. Manapság egy szakmunkás simán keresi a milliókat, közben a diplomával kitörölheted a segged. Nem kellesz sehova, max kávét főzni.
43
Jaja, biztos ezért nagyobb a diplomások átlagkeresete. ;)
De nézzük a diplomákat:
- bölcsész: ne röhögtess
- tanár: sok szerencsét
- orvos: ha szeretsz kisebbségiekkel hadakozni, tanárnál dettó
- ügyvéd: annyi van belőlük mint a nyű
- közgazdász: az mit csinál?
- mérnök: és az?
- programozó: na, talán. De oda kell nyelvtudás is.
Szóval mire jó a diploma?
46
Jaj, legalább tényleg büfészakokat emlegetnél... XD Mit csinál a közgazdász meg a mérnök? Ami engem illet, egy közepes egyetemen végeztem közepes átlaggal, a COVID miatt nem network-ölhettem, és kifejezetten tehetséges sem vagyok a dologban, de közgazdász diplomával nettó 360 ezres kezdőfizetéssel vettek fel egy multihoz. Nem azt mondom, hogy ez aztán kiemelkedően jó, de megnézem, hogy számszerűen hány diploma nélküli ember keresett ennyit 21 évesen. Ja és azt is, hogy milyen munkával.
Mert oké, értem, hogy asszírológiából nehéz megéllni, de a papírforma még mindig azt mutatja, hogy a diplomás emberek átlagosan többet keresnek. Arról nem is beszélve, hogy egy kényelmes, fűtött/légkondis irodában, kulturált, patika tisztaságú környezetben végzek szellemi munkát, nem pedig az egészségemet tönkre téve gürcölök egy építkezésen.
Van lakásom, igaz örököltem (sajnos túl korán), de ha nem lenne akkor is hitellel de tudnék venni.
Autóm van, egy 9 milliós Jaguár plusz egy motor (Suzuki GSR 600).
Régen 2 munkám volt, aztán a lányom 2 éves kora után Ausztriába mentem dolgozni. Nem egy mitudom én milyen munka, de én szeretem és itthon is keresnék vele 500 körül, kinn 2200 eurót viszek haza.
Elvárok egy 350 400as fizetést, valami autót és önálló életet..nem kell saját lakás.
Amúgy meg nem ilyen egyszerűen működik ez a dolog, hiába hajtjátok, h a nőket csak a pénz érdekli!
Volt páromnak lakása volt, keresett itt magyarba annyit, mint Én kinn.
Jelenlegi páromnak 400 körül van a fizetése, van egy 20 éves kocsija és otthon lakik (de nagyon normálisak a szülei)!
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!