Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg alap mindenhol (akar 2 bites aggyal is) a netto 400 ezer ft, ami belèpő alap minden nőhöz(+kinezet)? Mert aszerint, h ez a valaszado 0% ot kapott, akkor igen, ez az alap.
A beképzelt, fullos, vihogó cicákhoz mindenképp.
Egy igazi, önmagát ellátni képes dolgozó nő pedig nem áll össze olyannal aki ennyire önbizalomhiányos hogy ezt a kérdést komolyan gondolja.
N
Nő vagyok. Ha én és/vagy a párom nettó 400-at keresnénk, a földhöz verném a seggem örömömben.
De nincs így. Elég jól keresek, de messze vagyok a 400-tól. Párom dettó, mégis a párom.
Kedves kérdező!
Ha nem a nettós baromságok érdekelnek az anyagiaskodó nőktől az igényeiket listázva és értékes gondolatokat olvasztanál magadba társkeresés témában ajánlom ezt a kérdést számodra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Igen lehet egyszerű kétkezi munkával is párod, ha értékes, értelmes ember vagy.
Én is kereskedelemben dolgozom jelenleg egy multinál és nem mindenkinek a magas fizetés az etalon. A kinézet meg minden nőnél más a befutó.
Egyes kérdéseknél egy pasinak sincs barátnője, és mind szerencsétlen ,és bármelyik szép nőnek a lábát nyalnák. Nincs saját lakásuk.
Másik kérdésnél mindegyik nettó 500-at keres Minimum saját lakásuk van és az életük csodás.
ez a gyakori.... :)
,,2 bites aggyal nem jellemző a 400 erzes kereset, kérdező. Legalábbis hosszú távon garantáltan nem.,,
De itt a gykn úgy mondja 10/9 ember papagájként, ilyen agyi kapacitással is sima ennyi.
,,Másik kérdésnél mindegyik nettó 500-at keres Minimum saját lakásuk van és az életük csodás."
Ez számomra is fura, ismerősi körben meg a java örül, ha egyszer egy panelra való futja neki, pedig egyik sem buta, tanulatlan tuskó.
Nekem megvan a nettó 2 milla/hó, a kinézet már kevésbé, a Boris Johnson féle haj (amivel nem tudok mit kezdeni - röviden pszichopatás a kinézet, kopaszon se jobb), szóval nincs megfelelő lány...
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!