Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság, a mai világban már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság, a mai világban már teljesen alap lett, hogy egy barátnőt azt támogatni kell anyagilag?

Figyelt kérdés

Ma már szinte minden nőnek alap, hogy egy férfi amivel párkapcsolatot alakít ki, az támogassa őt. Akár lakhatással, akár a tanulmányait meg az egyéb költségeit, de ezt a legtöbben úgy kezelik, hogy ez alap. Ettől férfi egy férfi, hogy támogatni tud egy nőt. És ezt így is kezelik társkeresőkön is meg mindenhol.

Ez csak azért furcsa, mert régen nem ez volt. Az én szüleim/nagyszüleim még úgy nőttel fel, hogy közösen teremtettek meg mindent, nem volt az hogy a férfi támogatta a nőt mindenben. De a mai világban ez úgy tűnik már kötelező, ha az ember barátnőt akar?

2020. nov. 28. 21:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
39%
Manapság a párkapcsolatok "szolgáltatások" lettek, persze ezt az itteni nők tagadják, de egyre több férfi látja a valóságot.
2020. nov. 28. 21:31
 2/34 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, engem sose támogatott egy férfi se, sőt inkább a hülyeségem miatt engem használtak ki anyagilag és volt aki érzelmileg is.

Szerencsére sikerült találnom egy olyan férfit, aki nem akar kihasználni és közösen építjük az életünket, egyforma anyagi ráfordítással.

28N

2020. nov. 28. 21:31
 3/34 anonim ***** válasza:
95%

Egy nővel nem találkoztam még, akinek ez lenne az alap. Sőt...egyre több akarja bizonyítani, hogy nem kell neki férfi. Ami igaz is.

(Valamint elárulom, hogy régen az volt a normális, hogy a férfi dolgozik, nő háztartást vezet. Később kezdhettek dolgozni a nők.)

2020. nov. 28. 21:32
 4/34 anonim ***** válasza:
91%

Jajjjj!

Esti provokálós kérdés.

Provocation level 5/10

2020. nov. 28. 21:33
 5/34 anonim ***** válasza:
27%
#1-nek valaki összetörte a szívét.
2020. nov. 28. 21:34
 6/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem gondolom, hogy minden nőnek alap lenne. Nem hiszem azt se, hogy a támogatás váló ok lenne. De vannak nők akiknek sérti az önérzetét, ha így "kitartják" őket. Tisztelet a kivételnek.
2020. nov. 28. 21:35
 7/34 anonim ***** válasza:
23%
Saját szememmel láttam egy élelmiszer üzletben, hogy egy pasinak a barátnője teljesen természetesnek vette, hogy a pasija állja a számlát, méghozzá elég bunkó módon adta ezt a pasija tudtára.
2020. nov. 28. 21:36
 8/34 anonim ***** válasza:
96%
#7 Az egy személy. Egyetlen egy.
2020. nov. 28. 21:36
 9/34 anonim ***** válasza:
32%
Életemben nem költöttem nőre. Most nem egy kávéról beszélek, hanem olyanokról, mint ruha, utazás, lakbér, kocsi, bármi. Ha egy nő csak utalna rá, hogy pénzt vár tőlem, azonnyomban repülne.
2020. nov. 28. 21:37
 10/34 anonim ***** válasza:
17%
Mindig így volt. Egy FÉRFI számára ez alap, a nőnek meg illik viszonozni.
2020. nov. 28. 21:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!