Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság, a mai világban már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság, a mai világban már teljesen alap lett, hogy egy barátnőt azt támogatni kell anyagilag?

Figyelt kérdés

Ma már szinte minden nőnek alap, hogy egy férfi amivel párkapcsolatot alakít ki, az támogassa őt. Akár lakhatással, akár a tanulmányait meg az egyéb költségeit, de ezt a legtöbben úgy kezelik, hogy ez alap. Ettől férfi egy férfi, hogy támogatni tud egy nőt. És ezt így is kezelik társkeresőkön is meg mindenhol.

Ez csak azért furcsa, mert régen nem ez volt. Az én szüleim/nagyszüleim még úgy nőttel fel, hogy közösen teremtettek meg mindent, nem volt az hogy a férfi támogatta a nőt mindenben. De a mai világban ez úgy tűnik már kötelező, ha az ember barátnőt akar?

2020. nov. 28. 21:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

#7 És azt honnan tudod, hogy a pasi nem nála dikózik-e heti 5 napot és eszi ki mindenéből? Rosszindulatú gyökér vagy, és amúgy is egy esetből általánosítani, amikor nem is ismered a hátteret, ostobaságra vall.

Egyetlen olyan nőt sem ismerek, akit támogatnak, kitartanak. Olyat, akit lehúznak, annál inkább. Azok a csoda kanok támogatják a nőjüket, akiknek egyetemista lányka kell negyven évesen, hát ők csak fizessék is szépen a lány tanulmányait, ha már vettek maguknak fiatal pipit,állják csak a számlát. Normális esetben a párok kb hasonló korúak és még mindig együtt építik fel az életüket.

2020. nov. 28. 21:52
 12/34 anonim ***** válasza:
48%
Nem alap, de valljuk be a nők vonzódnak ehhez. Én sokat ismerek, akiket támogat a palijuk.
2020. nov. 28. 21:52
 13/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem alap. Én is ismerek több olyan nőt is, aki "támogatnak", de csupán azért, mert mondjuk a pasijuk/férjük orvos/ügyvéd/vállalkozó stb. DE ők is dolgoznak mellette, egyszerűen csak az anyagiak mondjuk 70 százalékát a férfi teremti meg. Olyat, hogy a nő otthon ül, a pasija meg pénzeli még a tágabb baráti körben sem láttam. De ilyen esetben a nőnek mit kellene tennie? Vagy a férfinak, ha mondjuk orvosként szerelmes lesz egy tanítónőbe.
2020. nov. 28. 21:56
 14/34 anonim ***** válasza:
90%
A ti eltorzult incel világotokban lehet.
2020. nov. 28. 21:56
 15/34 anonim ***** válasza:
21%

"a nők vonzódnak ehhez"

Nem vonzódnak ők ehhez. Kihasználják a puncihatalmukat, hogy velük szemben a férfiak nehezen jutnak szexhez és ezért hajlandóak / kénytelenek zsebbe nyúlni. A jópasikhoz vonzódnak a nők, akik ingyen dugnak, nem ahhoz, aki támogatja őket.

2020. nov. 28. 21:57
 16/34 anonim ***** válasza:
82%

"hogy egy pasinak a barátnője teljesen természetesnek vette, hogy a pasija állja a számlát, "

Aham. Az előzményeket és körülményeket meg nem ismered. Szóval ez egy hatalmas semmi.

2020. nov. 28. 21:58
 17/34 peca1000 ***** válasza:
79%

Ez nem alap dolog.

Egy nőmet sem kellett támogatnom anyagilag, el is zavartam volna, ha valamelyik ezt elvárta volna tőlem.

Randin sem utaltak soha erre.

2020. nov. 28. 21:58
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy meg szinte minden napra jut egy kérdés, amelyben a pasi húzza le a barátnőjét anyagilag.
2020. nov. 28. 22:00
 19/34 anonim ***** válasza:
94%
Mit értessz ezalatt? Ha üresen állna egy kecóm, a barátnőmnek meg mondjuk egyetemhez laknia kellene valahol, biztosan nem kérnék tőle lakbért, ezzel segíteném őt. Ahogy mondjuk anyámat, vagy legjobb havert is segíteném. A szeretteinket támogatjuk általában, amiben tudjuk, ez mitől fura?
2020. nov. 28. 22:01
 20/34 anonim ***** válasza:
54%
Én a számomra jó pasikhoz vonzódom, akik 70%-80% arányban fizetnek mindent. Eddig csak ilyen volt és most is ilyen van. Üdv, egy modell.
2020. nov. 28. 22:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!