Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenèben van ez,h 25 alatti lanyok legtobbje 8-10 millios autokbol szall ki a baratnojevel? Mindenki carja a penzt es 20 evesen alap a draga auto?
erdekes, szerintem a 25 ev alatti lanyok tobbsege a bkv-rol szall le.
nyilvan ha 1000-bol latsz egy ilyet, az marad meg, arra fogsz emlekezni, nem a maradek 999-re, aki metrozik. egyebkent vannak gazdag emberek magyarorszagon is, na bumm.
Én vidéki nagyvárosi egyetemen azt látom, hogy a legtöbb 20-25 éves lány szaktársam, iskolatársam szegényebb, vagy simán "nemgazdag" családból való. Sokan dolgoznak suli mellett, vagy látszik hogy a szüleik erejükön felül járatják őt egyetemre (persze ez nem egy rossz dolog, ha valaki tényleg csinálja).
Te a legmenőbb belvárosi clubok előtt lévő lányokat szoktad nézni?
Hogy a francban van, hogy a világ tele van disznókkal?
Jah, hogy a disznóólban vagyok, és csak azért látok disznókat?
Legyen már egy kicsit nagyobb a perspektivád, és ne csak csőlátással nézz körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!