Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a fenèben van ez,h 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenèben van ez,h 25 alatti lanyok legtobbje 8-10 millios autokbol szall ki a baratnojevel? Mindenki carja a penzt es 20 evesen alap a draga auto?

Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 11:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20. Mert férfiaknak gyakran van fiatalabban is jó autója (5 év hitel persze), mivel sokan azzal csajoznak (ugye itt él az a teória, hogy azzal nem lehet, de igenis rengeteg pasi jó autóval csípi fel a pénzre fogékony lányokat).
2021. márc. 27. 14:01
 22/33 anonim ***** válasza:
33%
Sugardaddy áll mögötte valószínűleg.
2021. márc. 27. 14:47
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

" Mert férfiaknak gyakran van fiatalabban "

Talán biztos ők is szexszel fizettek érte. Érdekes, az rendben van, ha pasinak van autója. Ha lánynak, akkor nem. Szánalmasak vagytok!!!!

2021. márc. 27. 15:23
 24/33 anonim ***** válasza:
46%
Vagy élősködés a gazdag szülőkön, vagy élősködés egy alfán, vagy prostitúció és élősködés a bétákon. Sose láttam még olyan nőt aki a saját erejéből el tudott volna érni egy prémium autót.
2021. márc. 27. 15:43
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbje erős túlzás azért :)
2021. márc. 27. 16:00
 26/33 anonim ***** válasza:
57%
24, van benne igazság
2021. márc. 27. 16:02
 27/33 anonim ***** válasza:
76%

És az miért élősködés, ha valakinek a szülei kölcsön adják az autót, hogy elmenjen vásárolni a barátnőivel? Nekem is odaadta apukám az autót, amíg nem volt sajátom. A nővérem vállalkozó, drága autója van, és kölcsön szokta adni a lányának, aki nemrég szerzett jogsit. Mikor 23 éves voltam, egy külföldi tulajdonú cégnél dolgoztam, és mikor a belvárosban kellett intézni dolgokat, akkor sokszor drága autóból szálltam ki, mivel a tulajnak ilyen volt. Nem volt semmi közöm a főnökhöz, az alkalmazottja voltam, de elment volna a munkaidő azzal, hogy busszal, gyalog megyek az ügyeit intézni.

"Sose láttam még olyan nőt aki a saját erejéből el tudott volna érni egy prémium autót."

Érdekes, én ismerek ilyen nőket, a mostani munkaadóm is például.

2021. márc. 27. 16:05
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen szinte bármikor használhattam apám kocsiját. Mi ebben a meglepő vagy elítélendő?

De ha a sajátja is, akkor sem értem, hogy miért kell messzemenő következtetéseket levonni ebből. Barátnőm ennél drágább árfekvésű autót vett, használtan és hitelre. Így már közel sem volt annyi, mint mikor legurul a szalagról. De elmondhatja, hogy milyen kocsija van. Van, akinek ez fontos vagy ragaszkodik egy álom-márkához. Kinek mi a prioritás, nem vagyunk egyformák.

2021. márc. 27. 17:41
 29/33 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, egy alig pár száz ezret érő saját autóval. "Kölcsön" autóm (ha a saját javítás alatt van, nagyobb, kényelmesebb autó kell) egy családi egyterű, az is kábé 7-800ezret ér most.

Passz, hogyan szerezték :D

2021. márc. 27. 19:08
 30/33 anonim ***** válasza:

""Kölcsön" autóm (ha a saját javítás alatt van, nagyobb, kényelmesebb autó kell) egy családi egyterű, az is kábé 7-800ezret ér most.

Passz, hogyan szerezték :D"

Nekünk is van egy családi SUV-nk, de a férjemnek van egy Mustangja. Munkával szerezte. A lányomnak jövőre lesz jogsija. Tehát ha az SUV-t kölcsönadjuk, akkor az okés, ha a Mustangot, akkor ő lesz a ribi, meg az élősködő?

2021. márc. 27. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!