Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenèben van ez,h 25 alatti lanyok legtobbje 8-10 millios autokbol szall ki a baratnojevel? Mindenki carja a penzt es 20 evesen alap a draga auto?
Nem igazán értem a hisztid. Tele vannak a tömegközlekedési eszközök fiatal lányokkal. A legtöbb kocsi az országban 5 millió alatti értékű. Az én barátnőmnek is 1 millió alatti golfja van, patika állapotú. Az egyik haverom most vett egy hibátlannak tűnő audit külföldről, amire te lehet, hogy lazán azt mondanád, hogy 5 millió feletti volt, pedig feleannyi.
Ehhez jön még hozzá, hogy az országban megszűnt a középosztály. Aki efelett van, annak feltűnőbb az autója, pedig nyugati melóval tök alap egy pár éves corolla.
Én ismerek egy ilyen csajt.én sportoló vagyok, sportágat nem akarok írni, de világversenyekre szoktam járni.Sportágam miatt eléggé izmos is vagyok, környéken ismernek sokan.Ideköltözött ez a csaj is.Nézegetett már egy ideje, mikor Rocky kutyámat, aki egy hatalmas angol bulldog, vittem mindig sétálni, majd leszólított.
Elmondta egész életét, szegény volt, dubaijozni járt ki.
Önerőből megvette itt ezt a kétszobás erkélyes téglalakást, nem messze tőle, vett még egy bmw-t is mellé.
Ha nem tudnád az előtörténetet azt hinnéd vállalkozó kicsi lánya.
Ő prosti volt, de rendes amúgy csak kellett neki a lové.
Nos úgy néz ki mostanában már a helyzet, ha meglát hogy délután lenn vagyok a kutyával, sokszor ír egy smst, hogy menjek fel randberakni egy kicsit.
Ilyenkor pár napig nem keres, de utána mindig ír.
Mindenki carja igen. Csak te vagy ilyen életképtelen csóró.
Most jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!