Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a fenèben van ez,h 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenèben van ez,h 25 alatti lanyok legtobbje 8-10 millios autokbol szall ki a baratnojevel? Mindenki carja a penzt es 20 evesen alap a draga auto?

Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 11:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
98%
Azért látod ezt, mert ezt figyeled. Ha kinézek a rétre és pirosat keresek akkor a pár tucat pipacsot fogom észre venni, nem a temérdek zöldet körülötte.
2021. márc. 27. 11:49
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Nem igazán értem a hisztid. Tele vannak a tömegközlekedési eszközök fiatal lányokkal. A legtöbb kocsi az országban 5 millió alatti értékű. Az én barátnőmnek is 1 millió alatti golfja van, patika állapotú. Az egyik haverom most vett egy hibátlannak tűnő audit külföldről, amire te lehet, hogy lazán azt mondanád, hogy 5 millió feletti volt, pedig feleannyi.

Ehhez jön még hozzá, hogy az országban megszűnt a középosztály. Aki efelett van, annak feltűnőbb az autója, pedig nyugati melóval tök alap egy pár éves corolla.

2021. márc. 27. 11:51
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
Szelektív a látásod.
2021. márc. 27. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
22%

Én ismerek egy ilyen csajt.én sportoló vagyok, sportágat nem akarok írni, de világversenyekre szoktam járni.Sportágam miatt eléggé izmos is vagyok, környéken ismernek sokan.Ideköltözött ez a csaj is.Nézegetett már egy ideje, mikor Rocky kutyámat, aki egy hatalmas angol bulldog, vittem mindig sétálni, majd leszólított.

Elmondta egész életét, szegény volt, dubaijozni járt ki.

Önerőből megvette itt ezt a kétszobás erkélyes téglalakást, nem messze tőle, vett még egy bmw-t is mellé.

Ha nem tudnád az előtörténetet azt hinnéd vállalkozó kicsi lánya.

Ő prosti volt, de rendes amúgy csak kellett neki a lové.

Nos úgy néz ki mostanában már a helyzet, ha meglát hogy délután lenn vagyok a kutyával, sokszor ír egy smst, hogy menjek fel randberakni egy kicsit.

Ilyenkor pár napig nem keres, de utána mindig ír.

2021. márc. 27. 11:57
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Hitel is lehet, és ha gazdagok, akkor kinézhetnek 45 évesen is 25-nek, mert költenek magukra.
2021. márc. 27. 12:05
 16/33 anonim ***** válasza:
94%
Jó irja utolsó az a 25 ös kinézet megvan 40 körül is ha van pénz
2021. márc. 27. 12:33
 17/33 acelsziv ***** válasza:
80%

Mindenki carja igen. Csak te vagy ilyen életképtelen csóró.

Most jobb?

2021. márc. 27. 12:41
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan azért, mert csak a drága luxusautókat figyeled, ha egy 30 éves VW állna meg melletted, oda se néznél mert téged nem érdekel hogy ki száll ki belőle. Téged csak a drága kocsik érdekelnek.
2021. márc. 27. 12:47
 19/33 A kérdező kommentje:
Vidáken élek 40 ezres városban, ahol gyenge a tömegközlekedés. Szinte mindenki autóval jár (a tömegközlekedés nagyrészint való hiánya miatt is) wcre is.
2021. márc. 27. 13:08
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
A 25 év alatti fiúk drága autója miért nem zavar?
2021. márc. 27. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!