Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kegyetlenek a nők?
Ha valaki szegény családba születik és korán el kell kezdenie dolgozni. Ezáltal nem járt egyetemre
-kuka
Ha átlagos az adottsága és mondjuk 90-100 kg 180 átlag magasság mellé, azaz nem trendi 70 kilós.
- kuka
Ha csak egy albérletben vagy a szüleivel lakik mert egyszerűen nincs elég pénze elköltözni
- kuka
Ha csak 15 cm a farka és az adott lány tapasztalt màr. Számára volt már kielégítőbb partnere (vissza ugye senki nem akar fejlődni - haladni)
- kuka
Ha csak 300 ezer nettót keres mint a magyar ferfiak 70% a (ki a frásznak kell egy átlagos csöves igaz?)
- kuka
Ha a fenti dolgok miatt nem tudott csajozni azaz még tapasztalatlan is
- kuka
Ha erőszakosabb dühösen típus aki a sorsát nem fogadja el. És elmegy prostit dugni. ( jesszus a saját értékével nem tudott nőt lenyűgözni… baszni csak pénzért )
- kuka
1. Érettségi óta dolgozok és élek külön. Mestert is csináltam alapszak után. Igen, évekig csak szobát volt pénzem bérelni, és egyetem után meg hétvégéken dolgoztam. Úgyhogy nekem senki ne jöjjön ezzel a szar dumával. (Amúgy vőlegényemnek nincs diplomája, de azért, mert van jó szakmája. Nem azért, mert hisztizett és kifogásokat keresett.)
2. 180 cm mellé a 100 kg szimplán elhízott. Hacsak nem átlagon felül izmos, de nyilván itt nem arról van szó. De amúgy nálam az enyhébb elhízás sem akadály, csak ne szépítsük már a dolgot. Vállalja fel, hogy igen, ez van, ne a normál alakatúakat savazza.
3. Baromság. Az albérlettel semmi baj, igazából a szülőkkel sem feltétlen, ha van hajlandósága leválni és külön költözni. És ha tudja mi az a házimunka.
4. Még nagyobb baromság. 15 bőőven elég a legtöbb nőnek. Egyes pózokban még ez is tud fájni ha durván bánnak vele.
5. 300 nettó nem rossz. Pl Borsodban kifejezetten jó. Bp-en valóban átlagos. Nyilván ha a nő a dupláját keresi, akkor neki lehet akadály. De sok másik nőnek meg nem az.
7. Nem a fenti dolgok miatt nem tud csajozni, hanem mert zűr van a fejében. Az valóban kuka.
8. Igen, nálam a prostizós kuka. Aki élvezi, hogy pénzért gyakorlatilag legális szexuális erőszakot tehet a másikon, azzal nekem nincs semmi dolgom. De ez sem mindenkinél kizáró ok azért.
,,Kegyetlenek vagyunk, mert van szabad akaratunk? Aztak*rva.,,
A szabad akarat és az elvárt legalább 450-500 nettó (hacsak nem a nő is megkeresi ezt) nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!