Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek a 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a 30 év feletti nők? 37F

Figyelt kérdés
Elsősorban a 20 éven aluliak tetszenek. Beteg vagyok?

2022. dec. 25. 20:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom de az egyik valaszolo irta hogy a 20 ev koruli lanyok a legszebbek. Embere valogatja. Nekem a 27-36kozotti korosztaly tetszik. De foleg a 32-36
2022. dec. 26. 15:45
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem mindig a korombeliek tetszettek. A 20 éves lányok utoljára akkor mikor 25 voltam. Most 30 évesen már szebb egy 25 éves nő, mint egy 20 éves. Hálás vagyok valahol azért, hogy az ízlésem lehetőséget ad arra, hogy valakivel boldogságban öregedjek meg és mindig szépnek tartsam.
2022. dec. 26. 17:21
 23/23 anonim ***** válasza:
És te honnan veszed kérdező, hogy majd negyvenes csávóként kellesz a kamaszoknak? Azt hiszed nem vágják egyből hogy defektes vagy, aki nem kell a saját korosztályának?
2022. dec. 26. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!