Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőknek milyen korosztályú férfiak tetszenek leginkább?
33 vagyok. Tehát mondjuk ideális esetben 33-50-ig max mondjuk.
A párom 40 éves.
Nekem fiatalabb semmiképp. Ha csak szellemileg nem múlja felül az én szintemet. Szeretek egy pasira felnézni ;) és óriási csalódás ha buta... ezért írtam az “ideális esetet”, de az élet már eddig is okozott meglepetést, így fenntartom a rám gyakorolt hatásban rejlő lehetőségeket - ha nem lenne párom trmsztsn. ;)
#4 , bar nem hozzam intezted a kerdesed, de en is beletartozom a noK kategoriaba, igy reagalnek.
A parom 42 eves, jogasz de kozbeszerzessel foglalkozik es jogasz letere nagyon jol megy neki a matek, 5 nyelven beszel folyekonyan, estenkent olvas, biztos vagyok benne h 25eve is olvasott es 25ev mulva is fog. Benne van a top 3 legokosabb ferfiban, akihez valaha kozom volt, a masik 2 orvos es jogasz volt. En kozgazdasz vagyok, csak 3 nyelvet beszelek, o vezeto, en csak asszisztens, (bar kihagytam jo par evet szulesi szabi miatt), nagyon elvezetes beszelgeteseket folytatunk evek ota, neha konnyesre rohogom magam a poenjain,pedig nem vagyok egy konnyen kacagos tipus sajnos. Nekem ez az az "okossag" muveltseg, eszbeli differencia "felfele" amitol jol erzem magam a kapcsolatomban, abszolut felnezek ra, nem sztarolom, de huz felfele. Valoszinuleg en meg az erzelmi stabilitast nyujtom neki, ami a ferfiaknak viszont nem jon annyira konnyen. Amikor egy no azt mondja h jo felnezni a masikra, valami ilyesmire gondolhat. Velem egyidos exem soha nem jelentett szellemi kihivast, temak nagy resze lekorlatozodott a hetkoznapi tortenesekre, nem nagyon volt nyitott a vilagra v fejlodesre, nem volt ra igenye. Vele is meg voltunk de valami hianyzott, talan pont ez, h jokat beszelgessunk, barmilyen temarol.
Egyetertunk. Valaki azt mondta azert tetszik nekunk az erettebb ferfi mert tobb ev elonye van,a fiatlabbal szemben.
Egyreszt a parom 6evvel idosebb, szerintem belefer kategoria, masteszt ha valakinel a muveltseg pl elony, azt nem a felnott eveiben szedte magara hanem egeszen kiskora ota. Az egzisztenciat pedig szerintem csak az anyagias nok nezik. Szamomra fontosabb h valaki mennyire eletkepes, ertsd ha ugy adodik es szukseg van ra, ketten egyutt kepesek vagyunk-e elorebb jutni anyagilag es erre viszont jo pelda h h elt eddig, milyen vegzettsege, jovokepe van, a keresete x szazalekat felrerakja v elkocsmazza ahogy eddig is.
Plusz a legtobb 30as no eletvitelben nem ott tart ahol a 20as ferfiak, ha van gyereke azert, ha nincs akkor meg altaLaban azert mert nyugodt csaladi eletre vagyik a kovetkezo ferfival, amibe beleferhet a sport,kirandulasok de nem a heti tobbszori tarsasagi elet.
Eleve a mi korosztalyunk nagy resze csalados, sot a 30as szingli ferfiak nagy resze is csak azert megy szorakozohelyekre h hatha ott talal valakit.
Inkabb korban felfele keresgel az ember lanya.
Akik leginkább tetszenek: 25-28.
Akik ideálisak a társadalom szemében: 32-36.
Akik legtöbbet próbálkoznak :45-60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!