Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok nőben ez a bődületesen nagy tévhit, hogy régebben a nőknek nem kellett dolgoznia?
Es te most erre vered a farkad,hogy arab orszagokban meg mindig egy igazsagtalan elnyomo eletmodban kell elniuk a noknek, es jaj becsuljem meg,hogy itt milyen jo dolgom van? Es menjek ki oda,ha itt nem tetszik valami? Jo,hogy nem imadkozok a teremtes koronai fele,hogy milyen szuper eletem lehet,mert megengedik nekem csak,mert van 2 haszontalan golyo a labuk kozott.
Nyomd el magad.
Ezt pont, hogy a férfiak szokták hangsúlyozni.
A nők igenis erőt merítenek abból, hogy tudják, hogy a múltban is megállt volna nélkülük az élet, mégsem voltak megbecsülve, el voltak nyomva.
A nők régen is dolgoztak, de nem a háborús időszak volt a fő különbség.
A házimunka volt teljesen más.
Akkoriban egy mosás egész napos program volt, vizet forralni, kézzel mosni, a vizet kipréselni, vasalni.
Amit ma egy mosógép megcsinál 2 óra alatt úgy, hogy 10 percet állsz mellette, azt régen két-három nő csinálta együtt egy napig.
Ezeket a férfiak gondolják és általában akkor szoktak vele dobálódzni amikor a feministák ellen akarnak érvelni, mondván, hogy az egyenlőség tönkretett mindent és régen milyen jó volt a nőknek, csak otthon kellett ülniük és nem kellett a munka miatt aggódniuk. Ja meg amikor a nő panaszkodik, hogy milyen nehéz otthon lenni, háztartást, vezetni, gyereket nevelni, akkor jönnek az okos férfiak, hogy az nem is nehéz és hogy ők szivesebben maradnának otthon "semmit tevésben' mint hogy keményen dolgozzanak a családért. Plusz amikor háborúkról van szó, akkor is azon sírnak a férfiak, hogy nőnek milyen könnyű volt otthon biztonságban amíg ők az életüket áldozták.
Szóval ez így félrement.
Én nőtől még sosem hallottam, hogy ilyet mondott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!