Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos Baraczk kérdése:
19 éves tinicsaj vagyok, a 40 feletti pasik tetszenek, a korosztályomból való fiúkkal nem tudok szóba sem állni, szerintetek miért?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 13:15
2/24 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák,mindenki mást akar, másra vágyik.
Én meg pont a tinicsajokat kedvelem. 40+ F
3/24 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, apám barátaiért vagyok titokban oda, csak hát az ugye tabu sajnos.
4/24 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon örülök neki. 45/f
5/24 anonim válasza:
Készülj fel a privát üzenet áradatra. ;)
6/24 anonim válasza:
19 éves tini?
18 évesen hivatalosan felnőtt lettél.
Persze, lehet, hogy az értelmi képességed egy tini és azért sorolod magad a 14 évesek közé.
7/24 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok, de még nem voltam 40+ pasival. Fura, hogy 19 évesen valaki arra vagyik. Nem vagyunk egyformák.
8/24 anonim válasza:
Én meg a 19 éves tinicsajokért! 40+F
9/24 anonim válasza:
Egy 19 éves lány nem hívja magát tinicsajnak, és nem olyan néven regisztrál, hogy Titkos Barack. Te egy elfuserált negyvenes perverz férfi vagy, nem 19 éves "tinicsaj".
10/24 anonim válasza:
"19 éves tini?"
Igen, tini. A tini kifejezés onnan ered, hogy az tini, akinek a kora években -teen-re végződik az angolban. vagyis 13-19 éves.
Amúgy a 3# vagyok, és abszolút nem vonzanak az idősek, csak kíváncsi voltam mennyi pedo maci van az oldalon. Nos, vannak boven. Szerintem a kérdező is az, és más regről ír rá a lányokra, itt akar tinikre vadászni. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!