Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen miért mindig a 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen miért mindig a 40 feletti nők tetszenek?

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy ilyen nőt akkor szinte elolvadok, de tudom, hogy ez így nem fog menni és korombelit kéne találnom, de valahogy olyan szívesen élnék kapcsolatban is idősebb hölggyel... :(
2016. ápr. 6. 18:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Meg ők nem pi*csáskodnak mint a korombeli lányok akiknek még ha a csillagokat lehoznám az égről akkor sem örülnének semminek.
2016. ápr. 6. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, szintén 21/f. :P
2016. ápr. 6. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
És mit vársz egy ilyen korú nőtől? És mit tudnál nyújtani neki? Milyen kapcsolatot szeretnél vele?Hogy neked miért ők tetszenek, azt ne tőlünk kérdezd, azt csak te tudhatod.De mit gondolsz, mennyi jövője lenne ennek a kapcsolatnak, ha találnál ilyen nőt?Mi lesz, mikor majd 40 éves leszel és még viszonylag fiatal, ő meg már 60?
2016. ápr. 6. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok, csak lányban és már lassan 22. Kb olyan 1,1-5 éve van ez, hogy az idősebb pasik fognak meg és velük jövök ki jobban. Ennek pusztán annyi az oka, hogy falramászok a korombeli srácoktól. Akikkel eddig a sors összesodort, mindnek a buli, pia, szex volt az első és legfontosabb. + rém gyerekesen gondolkodtak. Az idősebb pasik meg azért már jóval nagyobb élettapasztalattal rendelkeznek és másképp fogják fel a dolgokat, mint a 20-as korosztály.
2016. ápr. 6. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi tetszik nektek az ilyen korú nőkben?
2016. ápr. 6. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 40 éves nő vagyok, engem a fiatalabb férfiak vonzanak, de már megjártam ezzel, úgyhogy óvatosabb vagyok.A fiatal fiúknak még tetszhet egy idősebb, tapasztaltabb nő, ráadásul ha még szép is és csinos, de aztán pár év múlva, mikor a férfi is idősebb lesz, akkor bezzeg már fiatalabb csajok után kajtat.Mert persze hogy komolyabb tervei azért mégsincsenek egy 20 évvel idősebb nővel, igaz?
2016. ápr. 6. 18:51
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 Nekem a teltebb nők is tetszenek. Meg azért 40 év felett nem is elvárható, hogy top modell alkata legyen. Nem kell azzal foglalkozni, hogy mi lesz 20 év múlva. Én amúgy sem akarok gyereket.
2016. ápr. 6. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Anyakomplexus?
2016. ápr. 6. 19:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincs anyakomplexusom. Teljesen jó viszonyban vagyok az édesanyámmal. Tisztességesen felnevelt. Jobb anyát nem is kívánhattam volna.
2016. ápr. 6. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:

A fiatal nők (pláne a szépek) úgy élnek a köztudatban, mint a párkeresés elitjei, akik nevetve válogathatnak a férfiak között, sőt, ha sikerült is összehozni egy párkapcsolatot az egyikükkel, sosem lehet benne biztos az ember fia, hogy nem lesznek dobva egy jobb pasiért.

Viszont a nő (szintén a köztudat szemében) elkezd veszíteni az "értékéből" a kora előrehaladtával. Persze lehet szép egy idősebb nő is, szóval nem kell visszaadnod a külső felé támasztott igényeidből, ha egy ilyennel kezdesz, de a fiatal nőkkel ellentétben itt már nem érzed azt a stresszt, hogy a legjobbnak kell lenned a társaid körében ahhoz, hogy sikereket érj el.

Talán ezért?

2016. ápr. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!