Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti férfiak! Egy 20 éves jó alakú lányon milyen nyári ruhák tetszenek?
1. Dögös miniszoknya/forrónadrág toppal
2. lenge térdig érő pántnélküli ruha?
korotokat legyetek szívesek írni!
Nem csípem és sosem tetszettek ezek a térdig érő egyrészes megoldások. (Bár a koktélruha a nagy gyengém) A miniszoknya pedig alkalomszerű. Vannak helyek ahova nem illik szerintem ilyen lengén öltözni, de javarészt azért mégis.
A farmernél illetve a hosszúnadrágnál nyáron minden jobb. A farmernél meg úgy alapból minden évszakban csak jobb opció lehetséges. Szerintem.
23/f
Na, most errol a kerdesrol eszembejutott, hogy par hete lattam egy lanyt, akin ilyen lenge, terdig ero, talan viragmintas, egyszinu ruha volt es valami elkepesztoen aranyos jelenseg volt... kar, hogy nem mertem megszolatni (hisz mint tudjuk, nem egy, nem ketto fiu alatt nyilt mar meg a fold a talpa alatt es tunt el nyomtalanul ilyen leszolitos szituacioban...:D).
Egyertelmuen a 2. a nyero nalam!
26/F
Na legyen egy első is. :)
De am télleg alkalomtól függ, meg fontos a változatosság is.
23/F
vannak olyan nők akik szinte tökmindegy mit vesznek fel akkor is szexik :)
tőlem jöhet minden, de azért az a miniszoknya olyan legyen h séta közben ne látszódjon azért ki a tanga...
Elég kevés választási opciót adtál meg...így a 2.
44/VP
A második, és velem lenne.
Az első csak csinálja a műsort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!