Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Nők, Nektek az aranyos vagy inkább a rosszfiús fiúk tetszenek jobban?!
Aranyos alatt értem :
Sokat bókol, dicsér, gyönyörűnek hív, nézi minden vágyadat, aranyosan viselkedik veled mindenhol, az ágyban is. Tipikus romantikus beállítottságú.
Rosszfiús alatt értem:
Nagyon ritkán dicsér meg, és akkor sem érzékien hanem tipikus macsósan, ki kell érdemeld, hogy elébed tegyen valamit, nem bújik oda, nem úgy viselkedik mint egy romantikus ember annál inkább kiszolgáltatottnak érzed magad mellette. Nem az a fajta aki kimutatná, hogy szerelmes beléd, és sokszor sz.rba sem vesz.
Tudom, tudom hogy mindenki az elsőt mondaná, mert az olyan jó, hogy foglalkoznak Veletek. Csak azt vettem észre, hogy a nőknek mégis csak inkább a rosszfiúk tetszenek, akik alig foglalkoznak velük, elutasítóak, nem ugranak a nyakába a csajnak, nem bombázzák szét smsekkel..stb..
Én egyik táborba sem tartozom, igazából mindkettőbe picit.. Nektek mi tetszik jobban ?:D
azért a rosszfiú nem egyenlő a köcsöggel
szerintem nem jól írtad le, a rosszfiú a lányok számára szerintem az aki keresi a bajt, balhézik és nem az aki lese szarja őket...
Első hozzászóló, elhiszem,hogy jól esett leírni a saját életedet. Jól összefoglaltad egy ilyen rövid mondatban. Mellesleg most töltöttem a 19-et.
Második hozzászóló, rosszfiú helyett használhattam volna mást, de nem jut eszembe semmi találó. A lényeget érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!