Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a 18-20 feletti fiúknak tetszenek a husisabb lányok?
14 éves lány vagyok(8.osztályos) Az osztályban van egy vékony lány akinek van barátja már több mint 1 éve. Az osztálybeli fiúk nagy részének szerintem ő tetszik, sőt, 1-nek tuti,hogy ő. Mindig nézi,odamegy hozzá,beszélget vele stb. De ez a lány nem szép, vagyis az arca nem valami szép. Mégis ő tetszik a fiúknak. Miért? Egy másik fiúnak aki nagyon nem az esetem pedig szerintem én jövök be. És annyira idegesít,hogy miért én tetszem neki? Annyira kínos. Mindig odajön hozzám beszélgetni,néz,stb. Jobban örülnék ha olyan fiúnak tetszenék mint akinek a vékony lány tetszik. Én se vagyok kövér de rajtam azért van felesleg. 170 cm/58 kg vagyok. Ez a lány 164 cm körül van és 48 kg. A velem egyidős fiúknak miért ez a nagyon vékony típus jön be? Én annyira vékony nem szeretnék lenni.:/ De az ilyen picit husisabb típus pedig az ilyen idősebbeknek jön be.
Ha egy 14-15 éves fiú most ezt olvassa kérlek írja le ŐSZINTÉN milyen lány tetszik neki alkatra. Köszönöm.
A normál.
Küldj képet magadról, hogy véleményt mondjak. Elsősorban nekem az arc számít.
Hát őszintén szerintem pont ideális az alakod semmi gond nincs vele.Még fiatalok nem tduják mi a jó nekik :) Ha szép arcod van még egy kicsitt több is lehetne rajtad nem számítana de számomra ez egyátalán nem duci.Már nem azért de az bőven vékony ... :D
Úgyhogy csak arra felé van ez a gond
Nem, inkább a lúzereknek.
Azok is inkább csak beérik velük, mert jobbat úgysem kaphatnak.
nem!
ezt az állítást nem tudmo honnan veszed te téves!
ugyanúgy egy 20-onéves pasinak sem tetszhet egy husis lány.
én 27 vagyok de nem tetszenek a husis lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!