Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év feletti férfiak! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év feletti férfiak! Ha életetek párjának ilyen méretű, formájú melle lenne, őszintén tetszene, szeretnétek?

Figyelt kérdés

A mellem nagyon hasonló ezekhez?

[link]

[link]

[link]

Konkrétan az érdekelne, hogy úgy igazán, tényleg tudna tetszeni és vonzani egy ilyen cici, anélkül, hogy nagyobbakról fantáziálnátok, vágynátok és akarnátok érinteni? Esetleg van köztetek olyan, aki úgy érzi, gondolja, hogy számára ez lehetne akár a legszebb? Aki nem "megalkuvásból" fogadná el, hanem komolyan örömét lelné az ilyenben?

A kapcsolatomnak természetesen nem a mellméretem miatt lett vége, a volt párom nem tett rá megjegyzést, de igazán jót sem mondott..."ez van, ezt kell szeretni", így volt a mellemmel. Nagy mellekről volt gyűjteménye a gépen, ilyeneket nézegetett, a nagy mellű kolléganőm cicivillantós képeinek sokaságát mustrálta...gyakran. Én tudom, hogy ez sokadrangú egy kapcsolatban, de ettől függetlenül nem éreztem magam teljesen jól meztelenül, épp emiatt, mert a párom nem foglalkozott a mellemmel, csak eltűrte, mert ezt dobta a gép. Számomra viszont fontos a testiség, szeretném átélni azt az érzést, amikor egymás minden porcikáját imádjuk azzal, akivel szeretjük egymást, és ezt éreztetjük egymással az ágyban. A volt párom soha nem mondta, hogy szereti a melleimet, hogy szépek, nem is simogatta őket soha. Frusztrált vagyok és nem tudom, hogy ebbe beletörődjek-e. Fogadjam el, hogy a férfiaknak igazán a nagy mell tetszik, és érjem be azzal, hogy az enyémet csak megtűrik, mert ez jutott? Van olyan férfi, akinek igazán tetszene egy ilyen mell? Lehet, hogy nem nagyok a cicijeim, de formásak, kerekek, és szép a bimbó.

Tudom, szánalmas hogy ide irkálok ilyeneket, de kétségbeesett és szomorú vagyok. Én a szerelmet részben az ágyban tudom megélni, a szeretkezéssel, testi érintkezéssel tudom érezni és kifejezni az érzéseket, nekem ez fontos. Számíthatok arra, hogy ez meg fog valaha történni? Lesz még férfi, aki imádni fogja a testemet? Ugye, lesz? Más férfi még nem látott meztelenül.

A kérdést nem párkeresés céljából írtam ki, hanem abban a reményben, hogy talán lesz olyan férfi, akitől biztató és őszinte választ kapok, és talán meg tudom győzni magam, hogy a volt barátom fejében vannak bajok és nem a testemmel.

Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni!

2015. dec. 28. 00:28
1 2
 1/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Mire eljut valaki életem párja státuszba, szerinted van olyan testrész rajta, amit ne imádnék?:DD
2015. dec. 28. 00:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a kérdésed, csak megnéztem a képeket...

Először is: Teszek a melled méretére és formájára, ha egyszer szerelmes vagyok beléd.

Másrészről: A mell mérete és formája nincs is azon tényezők között, amik eldöntik, hogy tetszel-e vagy sem. A belső értékeiddel többre mész nálam magyarán.

Harmadrészről: A képen látható mellek abszolút vonzóak, szerintem a legtöbb férfinak tetszik.

2015. dec. 28. 00:32
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez megfelelo meret :)
2015. dec. 28. 00:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A 2. Csajt konkrétan úgy szétdugnám hogy a füle kettéállna.
2015. dec. 28. 00:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha te lennél életem párja akkor nem érdekelne mekkora a melled :) Láttam én már "rosszabbat" és a szerelmem volt az illető. Nekem akkor és ott ő volt a lehető legtökéletesebb a világon úgy ahogyan volt. És a mai napig ezt mondom, hiába nem vagyunk már együtt. Átlag szemmel nézve sok embernek nem tetszene akik válogatósak de én nem a mellét szerettem hanem az egész lányt. Testével, lelkével, mindenestül úgy ahogy volt. De ennek már vége.
2015. dec. 28. 00:41
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Ezek tökéletes cicik. Viszont az életemnek nincs párja, mert annyira különleges vagyok...:D
2015. dec. 28. 00:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jó az ilyen mell. Nekem vonzó, mert formás, és méretre sem kicsi. Én akkor vagyok oda a partnerem melliért igazán, ha ő igényli, hogy kényeztessem ott. Az élmény, hogy neki ez a csodálatos testrész erogén zóna, és az én törődésem beindítja őt, az teszi teljessé a dolgot. A nagy mell sem ér semmit hosszú távon, ha a tulajdonosa teherként éli meg, vagy szimplán nem hozza lázba ha ott simogatják.. Hidd el, a te melleid, ha olyanok mint a képeken, akkor bőven megadják az előbb említett élményt egy férfinak. Aztán lehet néha nagyobb dekoltást bálmulni, de ha a tiédre ráhúzod valakinek a kezét, hogy markolja meg, egész biztosan totál kész lesz. Csak éresztetned kell, hogy neked erre van igényed és egy normális férfi elintézi majd, hogy minden porcikád a lehető legkívánatosabbnak érezd.
2015. dec. 28. 01:17
 8/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem biztos hogy a volt barátod fejében vannak a bajok, hanem a tiedben. Túl nagy feneket kerítesz ennek a dolognak. Neked kell elfogadnod a testedet olyannak amilyen.

És igen minden férfi a nagyobb melleket részesíti előnyben. Még egy férfitól sem hallottam hogy nézd azt a lapos nőt mennyire sexi. Gondolkozz el ezen... Te sem az 5 cm es hímtagot részesítenéd előnyben a 15 cm essel szemben. Ugye?

Személyes véleményem pedig ha szeretek egy nőt, nem érdekel a mellmérete. Nem a melléért szeretem.

Az viszont gáz hogy azt mondod sosem simogatta őket a volt párod. Hát én nem bírnám megállni akármilyen kicsi is legyen az a cici. Itt viszont valószínűleg a párodnál sem volt minden rendben.

Mégegyszer hangsúlyozom normális férfi nem tulajdonít jelentőséget a mellméretnem. Egyébként a képen lévő még bőven a szép kategória.

2015. dec. 28. 01:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Teljesen jók

:) amúgy se ez az elsődleges

2015. dec. 28. 01:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jók ezek, de most mi az, hogy nem-e fantáziálnánk-e nagyobbról, másról? Mindenki fantáziál. Ez most olyan, mintha minden pasi azon izgulna, hogy tuti van az ő farkánál szebb meg nagyobb, és ezért már nem is szereti a párja, csak "megtűri". Baromság.
2015. dec. 28. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!