Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 22-28 között, hogy telik az életetek, napjaitok?
Én munka után elviszem a kutyáimat 1 órára sétálni.Ha találkozok kutyás ismerősökkel akkor beszélgetek velük ha nem,akkor sétálgatunk. Itthon besegítek a házimunkába. Tvzek netezek.Ennyi igazából. Párkapcsolatom nincs. Egy legjobb barátnőm van aki 30 km arrébb lakik. Hetente két hetente össze találkozunk akkor fél napot együtt vagyunk kb 2 havonta elmegyünk bulizni.
Ha van szabadnapom akkor oktatóimat meglátogatom,nagyon szeretem őket,képes vagyok egész nap ott lenni :)
Kicsit uncsi,de most ez egy ilyen időszak, kb 1 éve majdnem minden hétvégén buliztam,barátnőm itt lakott együtt voltunk minden nap,néha már sok is volt :D
Szerintem pár hónap és megint pörgösebb lesz az életem van egy olyan érzésem :)
És te kérdező??
23/L
Én még tanulok is, de már csak a szakdolgozatomat írom mesterképzésen, így iskolába nem igazán járok.
Albérletben lakok, dolgozom. Munka után elmegyek bevásárolni, ha éppen kell, vagy elintézem az ügyeimet, ha éppen arra van szükség. Később vagy találkozok a barátnőimmel, beszélgetünk, beülünk valahova, vagy a házimunka köt le. Beteszek egy mosást, közben port törlök, porszívózok, felmosok, aztán teregetek. Két-három hetente fürdő-wc-konyha nagytakarítás is van.
Este elmegyek kocogni, aztán zuhany és bedőlök az ágyba. Ezek az én szürke hétköznapjaim.
Ritka, hogy hazaérve feltehetem a lábam és nem kell semmit csinálnom, avagy nincs semmilyen programom. :)
Párom nincs, ismerkedek egy férfival, aki sajnos elég messze él tőlem, így heti 1-2 alkalommal találkozunk csak. Ha éppen együtt vagyunk, akkor rászánom az egész estémet munka után.
Jól, bár türelmetlenül (jövőre építkezünk, és alig várjuk...)
Hétköznap munka, munka után heti 1x, kéthetente 2x továbbképzés, heti 1x nyelvtanfolyam (ezeket a cég fizeti).
Mire hazaérek általában rend van, a férjem előbb ér haza, mint én. Főzni én szeretek jobban, de néha ő is szokott :)
Délután este tehát vacsorázunk, fürdő, néha filmet nézünk, néha elmegyünk sétálni, moziba, vásárolgatni vagy étterembe, termálfürdőbe, stb. Legalább az egyik 1x a héten. 1 Hétköznap a családdal vacsorázunk. Így a maradék 3 hétköznap, amit itthon töltünk inkább pihenős. Dögönyözzük a macskákat, beszélgetünk, játszunk a playstation-ön együtt. A továbbképzésekből adódóan ugye olyan sok időnk azért nem jut egymásra.
Párommal lakom, dolgozunk. Elvagyunk, de nem mindig jut időnk egymásra.
Háztartást látom el, stb.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!