Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok 22-28 között, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 22-28 között, hogy telik az életetek, napjaitok?

Figyelt kérdés
tehát akik már nem tanuknal. Hogy alakult az életetek iskola utàn? Napközben munka, utána?
2015. okt. 4. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Én munka után elviszem a kutyáimat 1 órára sétálni.Ha találkozok kutyás ismerősökkel akkor beszélgetek velük ha nem,akkor sétálgatunk. Itthon besegítek a házimunkába. Tvzek netezek.Ennyi igazából. Párkapcsolatom nincs. Egy legjobb barátnőm van aki 30 km arrébb lakik. Hetente két hetente össze találkozunk akkor fél napot együtt vagyunk kb 2 havonta elmegyünk bulizni.

Ha van szabadnapom akkor oktatóimat meglátogatom,nagyon szeretem őket,képes vagyok egész nap ott lenni :)

Kicsit uncsi,de most ez egy ilyen időszak, kb 1 éve majdnem minden hétvégén buliztam,barátnőm itt lakott együtt voltunk minden nap,néha már sok is volt :D

Szerintem pár hónap és megint pörgösebb lesz az életem van egy olyan érzésem :)

És te kérdező??

23/L

2015. okt. 4. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még tanulok is, de már csak a szakdolgozatomat írom mesterképzésen, így iskolába nem igazán járok.

Albérletben lakok, dolgozom. Munka után elmegyek bevásárolni, ha éppen kell, vagy elintézem az ügyeimet, ha éppen arra van szükség. Később vagy találkozok a barátnőimmel, beszélgetünk, beülünk valahova, vagy a házimunka köt le. Beteszek egy mosást, közben port törlök, porszívózok, felmosok, aztán teregetek. Két-három hetente fürdő-wc-konyha nagytakarítás is van.

Este elmegyek kocogni, aztán zuhany és bedőlök az ágyba. Ezek az én szürke hétköznapjaim.

Ritka, hogy hazaérve feltehetem a lábam és nem kell semmit csinálnom, avagy nincs semmilyen programom. :)

Párom nincs, ismerkedek egy férfival, aki sajnos elég messze él tőlem, így heti 1-2 alkalommal találkozunk csak. Ha éppen együtt vagyunk, akkor rászánom az egész estémet munka után.

2015. okt. 4. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól, bár türelmetlenül (jövőre építkezünk, és alig várjuk...)

Hétköznap munka, munka után heti 1x, kéthetente 2x továbbképzés, heti 1x nyelvtanfolyam (ezeket a cég fizeti).

Mire hazaérek általában rend van, a férjem előbb ér haza, mint én. Főzni én szeretek jobban, de néha ő is szokott :)

Délután este tehát vacsorázunk, fürdő, néha filmet nézünk, néha elmegyünk sétálni, moziba, vásárolgatni vagy étterembe, termálfürdőbe, stb. Legalább az egyik 1x a héten. 1 Hétköznap a családdal vacsorázunk. Így a maradék 3 hétköznap, amit itthon töltünk inkább pihenős. Dögönyözzük a macskákat, beszélgetünk, játszunk a playstation-ön együtt. A továbbképzésekből adódóan ugye olyan sok időnk azért nem jut egymásra.

2015. okt. 4. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Párommal lakom, dolgozunk. Elvagyunk, de nem mindig jut időnk egymásra.

Háztartást látom el, stb.

22N

2015. okt. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!