Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feláldoznátok az életetek a szerelmetekért? Elvárnátok, hogy ô feláldozza az életét értetek?
Petőfi jól mondta:
Szabadság, szerelem!
E kettő kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet.
Persze itt nem jogi szabadságra kell gondolni, hanem lelki is, tehát ha megszab nekem dolgokat, az úgy nem játszik.
Nagy szavak a semmire.
Akár ki mondta ezt a szöveget eddig, kivétel nélkül kiderült, hogy egy gyáva, egoista, semmire kellő, szavahitetlen ember.
Egy ilyen szövegnek már nem dőlők be...
Akik az általad irt szöveget valóban megtudják tenni, azok sosem mondják, hanem cselekszik az élet számtalan helyzetében, simán beáldozzák önmagukat a másik emberért.
Nem. 2-3 főnyi évtizedes jó barátom és az egyetlen tesóm az, akiért feláldoznám TALÁN az életem.
24/F
Attól függ, hogy érted.
Áldozza fel az eddigi életét, azaz költözzön velem a világ túloldalára itthagyva mindent, vagy mentse meg a saját élete árán az enyémet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!