Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek a 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a 30 év feletti nők? 37F

Figyelt kérdés
Elsősorban a 20 éven aluliak tetszenek. Beteg vagyok?

2022. dec. 25. 20:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Inkább magányos vagy. Gondolom nem tetszel a fiatal lányoknak, ezért próbálod a 30 felettieket leszólni. Egyre nehezebb lesz neked az öregedés.
2022. dec. 25. 23:59
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok mamóka, de a korosztályukra köpködő önkritikátlan vén faszoktól mégjobban öklendezek, mint azoktól, akik szimplán nem tudják, hogy hol a helyük és látványosan nem néztek mostanában tükörbe, azért próbálkoznak nálam. :)
2022. dec. 26. 00:12
 13/23 anonim ***** válasza:
16%

nincs ezzel semmi gond, 30 felett már fog a rozsda a nőkön is, már hátra kell dobni a mellüket amikor megmossák alatta mert megereszkedett, már annyira bölcsek a nagy élettapasztaltukkal hogy ők mindent tudnak, már a smink se segít nagyon, és oda a gyermekies báj. A konditeremben én nekem is nagyon kell fegyelmezni magam hogy ne lessem azokat a 16-24 közötti csajokat :D A 30+-osokat meg nézi a fene, csak rontják a színvonalat bro.

De am ha normálisan nézel ki, sportos vagy stb... regelj fel tinderre, rakj ki egy előnyös képet és lehetőleg ne 10 fős faluban legyél hanem valami nagyobb város közelében, sorra fognak likeolni a 16-18 évesek ... és nem azt akarják hogy segíts a házijukban :PP

2022. dec. 26. 00:13
 14/23 anonim ***** válasza:
3%
#14 ha te valóban nő vagy, és nem egy nem identitás zavaros srác, akkor biza Isten mentsen minden férfit egy ilyen karót nyelt nőtől, mint amilyen te vagy 🤣 (mondjuk nem lehet véletlen, hogy karácsony éjjel a gyiken lógsz xD)
2022. dec. 26. 00:32
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Mert a harminc feleti nőket már nem hülyítheted gondolom, ott már le is kéne tenni valamit az asztalra, pofázni nem elég.
2022. dec. 26. 01:03
 16/23 anonim ***** válasza:
2%

16.

Mit kell letenni? Pont fordítva! Annál kevesebb pasinak kell egy nő minél jobban benne van a korban!!

2022. dec. 26. 01:04
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Normális emberek a korosztályukkal tartanak lépést és az ízlésük is ezt követi. Az elmúlt 10 évben a házaspárok közötti korkülönbség 6 évről 2 évre csökkent, ezzel mintegy igazolva, hogy ez az egész kulturális alapú, nem is evolúciós, ráadásul kiegyenlítődő félben van.

Ti egy kisebbség vagytok, ráadásul egy rettenetesen magányos kisebbség, mert egy fiatalnak nem éri meg az a kapcsolat, ami nektek ideális. Nekem biztosan nem érné meg egy, a szememben öreg és taszító emberrel kapcsolatban lenni, aki abban az életkorban van, ahol én még nem tartok. Ugyanez a véleményem a taknyosokról is.

2022. dec. 26. 01:39
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

És ezt abszolút nem sértettségből mondom. 26 éves vagyok, házas, a férjem 30 éves, nem vagyok semmilyen szempontból érintett a témában.

Egy dolgot nem szeretek, mikor elcseszett férfiak az összes többi férfi nevében nyilatkoznak és próbálják meg általánosnak beállítani a saját agymenéseiket. Volt exem is, aki ezt csinálta, engem már nem basztok át. Mindig azt mondogatta, hogy egy valamire való férfinak kell az anál és nem vagyok top nő, ha nem engedem. A férjem pedig a legelcseszettebb és legundorítóbb dolognak tartja, szépen ki is fejtette, mikor még csak a közös baráti körben szórakoztunk a témán. :) Fejezzétek be ezt a mérgező kommunikációt, mert fárasztó és unalmas. Az, hogy a ti ízlésetek milyen, az a ti dolgotok. Egyetlen normális, általános, egészséges valaminek beállítani nyilvánvalóan szélsőséges dolgokat, az viszont nevetséges és bicskanyitogató. Nem kell csodálkozni, ha mindenféle közösség kilök magából amiatt, mert degradálóan nyilatkoztok a nevükben is. Vállaljátok fel, hogy igenis nem ti vagytok az átlag és van az ízlésetekben valami fura. Nem olyan nehéz ám emelt fővel vállalni, hogy széllel szemben hugyoztok.

Szívesen!

2022. dec. 26. 01:46
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
Jöttek a lepontozós öregasszonyok! Írtak is,de nem az igazságot.
2022. dec. 26. 01:57
 20/23 anonim ***** válasza:
22%

Vannak szép dekoratív 30-as nők, de nagyon kevés az igaz. A 20-as korosztály még nem annyira leharcolt ott még tényleg sok a szép csaj.

A 30-asok legtöbbjének már gyereke van, nincs ideje sportolni, így elhízott vagy amorf testalkatú aki pedig jól is néz ki és régóta egyedül van ott fejben van a hiba és nagyon kicsi az esély hogy pont téged válasszon.

Pont tegnap gondoltam át hogy az ismeretségi körömben alig van pár csaj akire tényleg azt mondanám hogy tetszik, de ez a férfiakra is igaz, ott is kevés a tényleg jól kinéző ember. A legtöbb ember ez nem érdekli egyébként ha találnak a másikban legalább egy vonzó tulajdonságot már elég nekik.

Nekem sajnos nem elég ez. Ha egy nő ráncos, hájas, irritáló a viselkedése , nem nőies a testalkata vagy ronda az arca akkor nem tudok hozzá vonzódni. Ráadásul a legtöbb nő nem szereti a kedveskedést, a romantikát, gyengédséget és gondoskodást.

Sok szép de "erős" nővel találkoztam ami nekem megint nagyon taszító. Nekem nem egy női testben élő férfire van szükségem, hanem egy kedves megértő, aranyos csajra. Sok 30 feletti egyedülálló nő nem érti miért taszító a férfias viselkedés, ami a 20-asokban még nincs benne annyira.

Megértem hogy kemény világot élünk és a nőknek is dolgoznia kell valamint egyedül is helyt állni az életben, de attól még taszító ha úgy viselkednek, nyilvánulnak meg mint egy férfi...

2022. dec. 26. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!