Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek a 23 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a 23 év feletti lányok?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy 27 vagyok, de már 5 éve sem tetszettek az idősebb lányok. Néha 1-1 csajt meglátok, talán van 40 éves is...de ez félévente egyszer történik meg.

Valamiért nem a laza, életvidám, érdekes életet élő embert látom a 23 feletti nőkben. Általában nincs életük, munka után fogalmam sincs, hogy mit csinálnak, de a szórakozóhelyek nem velük vannak tele, sem a kiülős helyek, sem más közösségi helyek (sport stb.). Az ismerőseim között csak babás fotók vannak meg fényévente egy nyaralós kép meg "hazamentem hétvégén a családhoz" típusú fotók. Vagy semmi.

Semmi élet. Hobbi? Szenvedély? Saját élet, mint fiatalon?

Külsőre szintén nem vonzódom az idősebb nőkhöz. A fiatalabbak adnak magukra, nőiesen öltöznek látszi, hogy foglalkoznak magukkal.

Az én korosztályomról 23-28 között meg az jut az eszembe, hogy karótnyeltek, slamposak, elvárások a csúcson, cserébe meg mit kapsz? Semmit.

Ez ilyen életkori sajátosság a nőknél? Vagy velem van a gond?

Mielőtt jönne a "Te mit adsz cserébe?" duma: 27 vagyok, jól öltözött, jó a testem, albérletben élek és magamat tartom fenn, van hobbim... és igen, szoktam tetszeni a korosztályombeli nőknek is. De nekem egyszerűen unalmasak kívül-belül.

Mi a gond velem? Vagy ez a normális?

2018. jún. 8. 11:23
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdést meg azért tettem fel, mert kezd kényelmetlen lenni, hogy valakivel szeretném együtt építeni a jövőmet...a fiatalabb lányokkal ezt nem vállalnám be, egyszerűen nem bízom bennük ilyen téren. A korosztályomban meg nagyon kevés az olyan nő, akire ránézek és "eldobom az agyam", s emellé nem milliomos férfit vár el (pedig jól keresek, teszem hozzá).
2018. jún. 8. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Öregemberektől még is mit vársz? El vannak magukkal:)
2018. jún. 8. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Mert egoista vagy.

Egyébként meg miért azokkal foglalkozol, akik nem tetszenek?Nem lenne egyszerűbb az általad preferált korosztályra koncentrálni?Ezt soha nem fogom megérteni az embereknél, hogy mindig azzal foglalkoznak, aki nem vonzó számukra....

2018. jún. 8. 11:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Az az oka, hogy fejben oké a korosztály, de sem életstílusban,sem külsőleg nem.
2018. jún. 8. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Mindig vannak kivételek, csak meg kell őket találni.
2018. jún. 8. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Balázska kismilliószor elmondtad vagy kérdésbe fogalmazva közölted hogy a nők huszonéves kortól már csúnyúlnak meg a húspiaci értékük csökken meg hasonló agyrohasztó f@.szágokat. Nem unod?

A 23 év felettiek is ugyanúgy eljárnak bulizni, kiülős helyekre, házibuliba. Van hobbijuk, szenvedélyük csak a tinikkel ellentétben nem érnek rá egész nap a vároyban lógni. Slamposak, karótnyeltek?! Hát hülye vagy vak vagy (lehet mindkettő).

2018. jún. 8. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
De honnan tudod ránézésre, hogy hány éves valaki?
2018. jún. 8. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Már elnézést, de szerintem nem kéne így általánosítani, hogy a 23 felettieknek unalmas az életük és nem csinálnak mást csak dolgoznak. Valószínűleg veled (is) van a gond, talán félsz egy komolyabb kapcsolattól, elköteleződéstől. Az iyen általánosítások mögott mindig van valami ok, mert rengeteg olyan nő van a 23, sőt 30-40 feletti korosztályban, akiknek van életük a család és munka mellett, mert sportolnak, adnak magukra, van hobbijuk, szórakoznak stb.
2018. jún. 8. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
hú baazki előre félek már, 3 hónap múlva töltöm a 23-mat. nem akarok karót nyelt és slampos lenni szeptembertől :((
2018. jún. 8. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
20 év felett válik egy nő teste felnőtté. Te nem erre buksz. Mit ne mondjak, vannak ilyen emberek.
2018. jún. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!