Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a 23 év feletti lányok?
Kezdjük ott, hogy 27 vagyok, de már 5 éve sem tetszettek az idősebb lányok. Néha 1-1 csajt meglátok, talán van 40 éves is...de ez félévente egyszer történik meg.
Valamiért nem a laza, életvidám, érdekes életet élő embert látom a 23 feletti nőkben. Általában nincs életük, munka után fogalmam sincs, hogy mit csinálnak, de a szórakozóhelyek nem velük vannak tele, sem a kiülős helyek, sem más közösségi helyek (sport stb.). Az ismerőseim között csak babás fotók vannak meg fényévente egy nyaralós kép meg "hazamentem hétvégén a családhoz" típusú fotók. Vagy semmi.
Semmi élet. Hobbi? Szenvedély? Saját élet, mint fiatalon?
Külsőre szintén nem vonzódom az idősebb nőkhöz. A fiatalabbak adnak magukra, nőiesen öltöznek látszi, hogy foglalkoznak magukkal.
Az én korosztályomról 23-28 között meg az jut az eszembe, hogy karótnyeltek, slamposak, elvárások a csúcson, cserébe meg mit kapsz? Semmit.
Ez ilyen életkori sajátosság a nőknél? Vagy velem van a gond?
Mielőtt jönne a "Te mit adsz cserébe?" duma: 27 vagyok, jól öltözött, jó a testem, albérletben élek és magamat tartom fenn, van hobbim... és igen, szoktam tetszeni a korosztályombeli nőknek is. De nekem egyszerűen unalmasak kívül-belül.
Mi a gond velem? Vagy ez a normális?
Mert egoista vagy.
Egyébként meg miért azokkal foglalkozol, akik nem tetszenek?Nem lenne egyszerűbb az általad preferált korosztályra koncentrálni?Ezt soha nem fogom megérteni az embereknél, hogy mindig azzal foglalkoznak, aki nem vonzó számukra....
Balázska kismilliószor elmondtad vagy kérdésbe fogalmazva közölted hogy a nők huszonéves kortól már csúnyúlnak meg a húspiaci értékük csökken meg hasonló agyrohasztó f@.szágokat. Nem unod?
A 23 év felettiek is ugyanúgy eljárnak bulizni, kiülős helyekre, házibuliba. Van hobbijuk, szenvedélyük csak a tinikkel ellentétben nem érnek rá egész nap a vároyban lógni. Slamposak, karótnyeltek?! Hát hülye vagy vak vagy (lehet mindkettő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!