Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis Gyerek mellet ti hogy oldjatok meg az online ismerkedest férfiként mikor a nők 100 százalékos figyelmet igényelnenek?

Figyelt kérdés

Simman tudnék sok csajt felszedni ugyan úgy mint régen de minden délután velem van a gyerekem és ő nem engedi hogy telefonozzak és ne vele foglalkozak .

A netes baratnocskeim meg zavarja ha nem írok és nem velük van foglalkozva .

Jó tegyük hozzá nem családos anyukák közül választok hanem magamnál min 10 évvel fiatalabbat gyakran a sulis csajokat is .

Aztán vagy osszejon vagy nem sajnos a nem az már gyakoribb mert nekem nincs erre időm gyerek mellet alig élek de ő fontosabb mint az új barátnő

#Gyerek mellet ismerkedes
2022. dec. 7. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szegény...
2022. dec. 7. 22:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Jó nem vagyok szegény néha jó néha nem .

16 éves csajszinak kicsit imponáló hogy apuka vagyok azt mondta volt neki már 35 éves pasija is pár hónapig ( o akor 10 évvel nálam is idosebb) de apuka meg nem volt neki . kicsit próbálok ebből jól kijonni mondtam neki hogy mindent ki kell próbálni egyszer 😀. Mit számít vegulis ha 1 gyerek van .igazából a szabadidő a lényeg.

2022. dec. 7. 23:49
 13/22 A kérdező kommentje:

Ma talizhatnek vele miután végez a suliban de persze most is én vigyázok a gyerekre délelőtt

És addig nem fogok odaerni mire ő végez.fuh de kivagyok ettől hogy nincs időm.

2022. dec. 8. 08:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Ilyen ez, ha az ember gyereket vállal. Egyedülálló anyák élete is hasonló, csak általában este 8-kor nem viszik el tőle a gyereküket.

Te vagy az, akinek a semmirekellő exe van, akinek mindent megtettél-megengedtél és ugyanilyen szexibébinek akarod nevelgetni a kislányodat is, mert neki minden meg van engedve...??

2022. dec. 8. 09:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Most beteg a gyerek azért van nálam hogy anyja dolgozni tudjon

Mert én meg szabadnapos vagyok.

Amúgy ovis már.

Jó igen sokat van velem de van ennek egy olyan oldala is hogy gyerektartast én 10 e Ft ott fizetek havonta nem 50 60 e mint ami járna. Anyagilag elég jól elvagyok egyedül igy.

És anyjának van másik gyerkőc is azzal is kell foglalkozni .

Csak olyan jó lenne már ma talizhatnek ezzel a bizonyos 16 evves lánnyal

Bár kicsit túlzásba visszi az irogatast és a hivasozast nekem ez sok amit művel 😀😀😀 már most egy kicsit zavar 😀

2022. dec. 8. 11:58
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen kisgyerek mellett 16 éves p.nákat hajkurászol, szerintem ez nagyon gáz. Nem akarsz esetleg egy kicsit megkomolyodni ennyi idősen?
2022. dec. 8. 12:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Ráér még azzal a megkomolyodással. A gyerkőcöt nem hanyagolja, nem rakja a csajozás mögé, több komolykodás meg nem kell még ebben a korban.
2022. dec. 8. 12:14
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen igyekszem.

igazából én meg egyszer ezt nemtudom vegigcsinalni testileg, idegileg kikeszultem főleg az elején mostmar megszoktam hogy nincs pihenés soha. és már 5 6 óra alvás is elég

De mikor át kellet alni a kényelmes

Otthoni kozepiskolai életemrol

A 12 órás váltott műszakos életre és mellete jot a gyerek és a kulonkoltozes .és ez kb egy időben

Az nekem mentálisan sok volt. legszivesebben enis otthagytam volna a családom. Mint több ismerősöm tette.

De engem arra neveltek hogy sosem szabad elfutni vagy feladni.

1 gyerekem van és lesz akor meg mindent ki kell hozni belőle amit tudunk .persze én se vagyok minta apa de mindent megteszek ami tőlem telik.

Jó lenne ezzel a 16 éves lánnyal de jobban belegondolva tényleg nincs időm senkire. Közel lakik a lány és tényleg jó lenne akárcsak annak idelyen a gyerkőc előtt csak már mas a helyzet

Méh igazság az hogy én se vagyok ugyan az az ember mint 4 éve.

2022. dec. 8. 13:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem te tetted fel azt a kérdést, hogy felnőtt emberként a 16 vagy a 14 évessel randizz???
2022. dec. 9. 22:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Többször tiltották már, olyanokat írogat hogy gyereket vert teherbe (13-14 évesen szült) de remélem csak fantáziál.

A linkelt kérdést az üzeneteimből szedtem el, mert írt egy válaszomra.

2022. dec. 9. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!