Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis Gyerek mellet ti hogy oldjatok meg az online ismerkedest férfiként mikor a nők 100 százalékos figyelmet igényelnenek?
Simman tudnék sok csajt felszedni ugyan úgy mint régen de minden délután velem van a gyerekem és ő nem engedi hogy telefonozzak és ne vele foglalkozak .
A netes baratnocskeim meg zavarja ha nem írok és nem velük van foglalkozva .
Jó tegyük hozzá nem családos anyukák közül választok hanem magamnál min 10 évvel fiatalabbat gyakran a sulis csajokat is .
Aztán vagy osszejon vagy nem sajnos a nem az már gyakoribb mert nekem nincs erre időm gyerek mellet alig élek de ő fontosabb mint az új barátnő
Minden délután veled van a gyereked - azaz nem dolgozol?
És a sulis csajok hajkurászása. Ez beteg.
Nekem kifejezetten tetszene, hogy így foglalkozol a gyerekeddel. Persze ha más időpontban azért tudsz rám is szakítani időt.
Bár lehet ez azért van, mert már nem a fiatalabb korosztályba tartozok.
3# dehogy nem .csak ha délutános vagyok akor nincs velem a gyerek de akor meg melóban vagyok.
Minden délelőtt és ejjeles műszak esetén délután nálam a gyerek és szabad napon délelőtt és alvás után délután is .
De mivel folyamatos 3 szak nem mindig van hétvégén a 2 szünnap
Akor vagyok szabad ha szabadnapom hetkoznapra esik és a gyerkőc nem beteg mert akor oviban van 3 ig .
Akor délután 3 ig szabadság.
Azt bírom mikor reggeles vagyok kb hajnali 4 kor kellek aztán fél 3 körül haza
És hozzák egyből a gyerkocot 7 8 ig
És ez 5 napig .
Volt olyan hogy melóban is rossz napom volt és otthon is le se tettem
A seggem este 8 ig
És akor meg kinek van kedve írogatni csajsziknak ???
9#Nem gyár hanem eromu de betanitott munka ebben igazad van .
Sajnos mindenki ezt nem teheti meg hogy 8 tol 16 30 ig melózik kötetlen munkaidoben .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!