Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis Gyerek mellet ti hogy oldjatok meg az online ismerkedest férfiként mikor a nők 100 százalékos figyelmet igényelnenek?

Figyelt kérdés

Simman tudnék sok csajt felszedni ugyan úgy mint régen de minden délután velem van a gyerekem és ő nem engedi hogy telefonozzak és ne vele foglalkozak .

A netes baratnocskeim meg zavarja ha nem írok és nem velük van foglalkozva .

Jó tegyük hozzá nem családos anyukák közül választok hanem magamnál min 10 évvel fiatalabbat gyakran a sulis csajokat is .

Aztán vagy osszejon vagy nem sajnos a nem az már gyakoribb mert nekem nincs erre időm gyerek mellet alig élek de ő fontosabb mint az új barátnő

#Gyerek mellet ismerkedes
2022. dec. 7. 20:41
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20# rendkívül intelligens vagy.tuti valami értelmiségi lehetsz ha pusztán írásaimbol felismersz.

Szó mi szó ez már valami 🙂

És már másodjára.

Pedig most nem részleteztem semmit .zseniális .

Amúgy igaz a sztori de 14 elmúlt már a csaj mikor terhes lett szóval törvényes voltam.

Mindig igaz amit írok csak nem mindig resszletezem van amikor kiragadok egy reszletet.

Néha kell mások véleményét is hallani nincsenek barátaim szüleimel nem osztom meg a dolgaim a lányom és a csajaim meg túl fiatalok hogy megértsenek.

2022. dec. 9. 23:27
 22/22 A kérdező kommentje:

Amúgy imádom ezt az oldalt mert névtelenül lehet beszélni mindenről.

Már beszélgettem itt sok pedofilal és szociopataval és borderline szemelyisegel .persze mind más úgy komolyabban haverkodni nemtudtam

Én valami vegyes felvágott lehetek érzek érzelmeket de nem.ugy mint a többség gyermekkorom óta és nagyon perverz is vagyok

Fiatal idős minden jöhet.

De amúgy otthon meg elem a hétköznapi életem próbálok élni és dolgozni lányommal jól megvagyunk sokat vigyázok rá.

Béke időszak van.tudnek újra ismerkedni fiatal csajokkal de nem így hogy fojton velem van a gyerek .

Nincs időm rá.

És mi értelme lenne új gyereket nem akarok .

Magam se tudom mit akarok csak próbálok magamnak jó világot csinálni.

2022. dec. 10. 00:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!