Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelt kérdés

29 éves férfi egyedülálló, 2 kutya 1 macskával.

Az önkormányzat felajánlotta a megvételt de olyan feltételekkel ami kb lehetetlen! 300 ezer nettós fizu mellett 150 ezret csak ennek törlesztésére kértek volna. És sok milliós azonnali önerőt. Szóval nagyon jól tudtàk hogy nem fog menni.

Számolgattam amúgy és kb 40 év alatt tudnék összegyűjteni egy lakásra. Vagy hitelre is ennyi idő alatt visszafizetni. Vagyis lennék vagy 70 éves mire lenne a nevemen lakás. Nincs értelme. De így hogy ismerkedjek a öntudatos nőkkel mikor alapfeltételnek hiszik a saját ingatlant a 30 körüli férfiaknál. 🤷‍♂️😕

2022. dec. 2. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
65%

Folytatom a 49 es hozzászólást. Ja nem akarsz többet dolgozni, tanulni, akkor azzal kell gazdálkodnod, amid van, nevezetesen ha megvennéd a lakást, az lenne a tőke, hogy ott kiadod a szobákat. Te erre se vagy hajlandó.

Az állataidra hivatkozol, csak hogy ne kelljen előre lépned az életben.

Mindenkinek nehéz, mindenkinek áldozatokat kell hoznia. Ez nem.úgy megy, hogy puszira kapsz egy fővárosi 80 nmes lakást, mert szerinted megérdemled. Úgy hogy elvagy a langyos vízben a könnyű kis állásodban, az agyadat nem kell használni, rutinból élsz. Es majd besétál a bomba nő aki majd persze szereti az állatkertedet meg rendben tartja a lakást, elvégre nő.

El nem tudom mondani hogy mit küzdöttem azért hogy odáig eljussak ahol vagyok, és mit küzdök a mai napig, hogy előrelépjek. És mindwnkinél ezt látom, aki a környezetemben van. Kompromisszumok sorozatát kell kötni minden nap.

Te semmilyen valtoztatásra, áldozatra, kompromisszumra nem vagy hajlandó, mindenre van kifogásod. Lehet így élni, és amíg az önkormányzat elég hülye, fogsz is tudni így élni. De ha egyszer eladják alólad a lakast egy olyannak, aki fizet i is hajlandó érte, akkor a kutyáiddal együtt hajléktalan leszel, meemrt a jelenlegi felfogásoddal életképtelen vagy. Most kell változtatnod, mert szembe fog jönni a realitás. Nem lesz kellemes.

2022. dec. 2. 11:41
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
2015 óta nem csak a te lakásod éri a kétszeresét hanem konkrétan 4x!! annyiba kerülnek a fővárosi ingatlanok. Én se vehetek meg egy lakást 2015ös áron. Te miért tehetnéd meg? Ki vagy te?
2022. dec. 2. 11:44
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Az állatok gázak NEKEM. Semmi bajok velük, csak ne legyenek a lakásban.
2022. dec. 2. 11:50
 54/73 A kérdező kommentje:

51

Furán látod ezt az egészet. Ez egy biztos munkahely ahol megvannak elégedve velem. Sok éve itt vagyok. Számlák folyamatosan jönnek nem tudok olyat csinálni hogy kilepek lazán. Oda sétálok egy másik munkahelyre becsöngetek és hozzà teszem mostantól itt dolgozok! És ennyi pénzt kérek! Nem járok csukott szemmel. Néha még az állás lehetőségeket is nézem. Nincs számomra váltási lehetőség ahol több pénzt kapnék. Mindenhol diploma kell!

24-48 órában dolgozom. Az szabad napon alszok, postára , vásárolni járok. A kötelező dolgaim intézem. Nem fér bele semmi. Nem fogok még 4-6 évig tanulni a nehéz munka mellett hogy majd talán utána több legyen a fizetésem valahol.

Az állatokra nem magyarázatként hivatkozom. Mivel nincs senkim már. Csak az állatok az életem részei. A legfontosabbak a világon nekem az ő jólétük. Én vigyázok ahányszor kimegyek az udvarra is. Nehogy ki menjen . De egy idegen embertől hogy várjam el? Ha ott se vagyok igaz? Nem bízók meg senkiben ilyen szinten.

2022. dec. 2. 11:55
 55/73 A kérdező kommentje:

52

Nekem nem a 2022 es bika hatalmas árral a bajom. Hanem hogy a felajánlott fizetési lehetőségek úgy állították össze hogy tudtàk így nem élek majd vele. Amiért fáradoztam hogy bizottság elé vigyék a kérelmet.

De hogy ki verte ott náluk erre a faszát hogy nekem keresztbe tett azt nem tudom. Élvezik a lakás bejárást évente kétszer, hogy bár havonta keresnek hogy szkenneljem be a munkáltató igazolást vagy a közüzemi számlák igazolását. Mindig zaklatva legyek valamivel. Másra már nem tudok gondolni.

2022. dec. 2. 11:59
 56/73 anonim ***** válasza:
Lehet így is élni, háborogni, ide kérdéseket kiírni. Előrébb nem fogsz jztni, de végülis nagyobb lakásban élsz mint a legtöbbünk, gondod nincs, kényelmes a munkád. Megvannak a rutinjaid, rengeteg a szabadidőd, hatalmas az önbizalmad. Lehet neked van igazad.
2022. dec. 2. 12:03
 57/73 A kérdező kommentje:

Persze hogy idegesít a téma. Én mindent úgy tettem ami ennek a folyamata. Ők meg úgy intéztèk hogy sose jussak egyről a kettőre. Ha hitelt vettem volna fel hogy a kért önerőt le tudjam tenni. Akkor annak is lett volna egy törlesztése a 150 ezer mellé. Még inkább lehetetlen lett volna.

Nem kényelmes a munkám! Önbizalmam sem sok mert nincsenek sikereim a nőknél.

2022. dec. 2. 12:13
 58/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem, mit vársz a kérdéstől.

Mindenben neked van igazad, semmi belátásra, valtoztatásra nem vagy hajlandó. Az önkormányzat így is kedvez neked, többet nem akar ingyen osztogatni egy munkaképes egyedülálló felnőtt férfinak.

Ez van, ezen ez a kérdés nem fog segíteni. Esetleg ha magadat szír menekültnek kiadva svédorszagba költözöl, van esélyed rá, hogy a semmiért többet kapjál.

A normálisabb nők myilván nem olyan férfira vagynak, aki havi 300 ezret úgy szór el, hogy arról normalisan el se tud számolni. Erre nem lehet családot tervezni.

2022. dec. 2. 12:52
 59/73 A kérdező kommentje:

Csak kiváncsi vagyok milyen esélyem van így. Úgy látszik kevés. Nagyon kevés.

Csak ezek vannak amiket írtátok a kockázatos munkahely váltás. Munka mellett évekig alvás helyett tovább képezni magam. Vagy 3. Egy idegent vagy ismerőst beengedni a lakásba. Hogy kevesebb legyen a lakóterem. És egy jót fingani ne tudjak nyugodtan mert mindig lenne ott valaki akihez alkalmazkodni kell. Amúgy fejből nem emlékszem az egész szerződésre de úgy rémlik én nem is adhatnàm ki senkinek az egyik szobát bérbe. Hiszen az ingatlan nem az enyém. Nem csinalhatnék belőle jövedelmet.

2022. dec. 2. 13:01
 60/73 anonim ***** válasza:

Akkor adhatnád ki,ha megvennéd, nyilván, abból fizetnéd a részleteket.

Van olyan nő természetesen, aki beköltözne hozzád. Az igényszinteden kell alakítani, nem topmodellt elvárni, hanem egyszerűbb, nem törekvő nőknél próbálkozni.

2022. dec. 2. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!