Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelt kérdés

29 éves férfi egyedülálló, 2 kutya 1 macskával.

Az önkormányzat felajánlotta a megvételt de olyan feltételekkel ami kb lehetetlen! 300 ezer nettós fizu mellett 150 ezret csak ennek törlesztésére kértek volna. És sok milliós azonnali önerőt. Szóval nagyon jól tudtàk hogy nem fog menni.

Számolgattam amúgy és kb 40 év alatt tudnék összegyűjteni egy lakásra. Vagy hitelre is ennyi idő alatt visszafizetni. Vagyis lennék vagy 70 éves mire lenne a nevemen lakás. Nincs értelme. De így hogy ismerkedjek a öntudatos nőkkel mikor alapfeltételnek hiszik a saját ingatlant a 30 körüli férfiaknál. 🤷‍♂️😕

2022. dec. 2. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
16%

Macska redflag.

Többit szerintem ki nem szarja le.

2022. dec. 2. 06:35
 2/73 A kérdező kommentje:

1

Redflag a macska? Milyen no vagy te? 😅 A legaranyosabb állat a világon.

2022. dec. 2. 06:40
 3/73 anonim ***** válasza:
6%
2. Ja, csak egy férfi ne tartson. Szerintem.
2022. dec. 2. 06:43
 4/73 anonim ***** válasza:
95%
Tartson csak, en pl orulnek neki, a kutyanak foleg.
2022. dec. 2. 06:48
 5/73 A kérdező kommentje:
Miért ne tartson macskát férfi ? Ez miben befolyásolja? Én szeretem az állatokat. A macska meg az elsődleges kedvenc! Nyernék a lottón akkor még egy menhelyet is nyitnék nekik ahol az utcáról összeszedett sérült állatok is ingyen orvosi ellátást kapnának.
2022. dec. 2. 06:52
 6/73 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne tarthatna macskát égy férfi?
2022. dec. 2. 07:15
 7/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz.
2022. dec. 2. 07:48
 8/73 anonim ***** válasza:
14%

Öntudatos? Mármint, miért bem kussolok? Hisz nő vagyok!

Én tudtam venni lakást, és 2x ennyi a fizetésem! Esély nem lenne rá, hogy müködjön a kapcsolatunk.

2022. dec. 2. 07:54
 9/73 anonim ***** válasza:
87%

Semmi értelme nincs számolgatni, hogy mikor lehet saját lakásod, inkább be kéne látni, hogy szar a fizetésed és törekedni rá, hogy javíts rajta…

Én pl eredeti szakmám asztalos. Alkalmazottként nem kerestem rosszul, de nem jutottam egyről a kettőre, kimentem asztaloskodni előbb ausztriába, majd svájcba, ott már sokkal jobban kerestem, svájcban havonta megvolt átszámolva mai árfolyamon 2millió…

Viszont már utáltam, ezért tanultam pár évet, csináltam egy boltvezetőit, társalgási szinten beszélem a németet, angolt, kicsit gagyogok spanyolul, ma kényelmes melóm van, egy nagy áruházlánc boltvezetője vagyok, saját házam van, új autó, új motor.

Anno számolgathattam volna hány száz év az akkori fizumból összehozni egy ilyen életet, aztán 17 év alatt megvolt.

2022. dec. 2. 07:55
 10/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!