Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelt kérdés

29 éves férfi egyedülálló, 2 kutya 1 macskával.

Az önkormányzat felajánlotta a megvételt de olyan feltételekkel ami kb lehetetlen! 300 ezer nettós fizu mellett 150 ezret csak ennek törlesztésére kértek volna. És sok milliós azonnali önerőt. Szóval nagyon jól tudtàk hogy nem fog menni.

Számolgattam amúgy és kb 40 év alatt tudnék összegyűjteni egy lakásra. Vagy hitelre is ennyi idő alatt visszafizetni. Vagyis lennék vagy 70 éves mire lenne a nevemen lakás. Nincs értelme. De így hogy ismerkedjek a öntudatos nőkkel mikor alapfeltételnek hiszik a saját ingatlant a 30 körüli férfiaknál. 🤷‍♂️😕

2022. dec. 2. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

Utolsó értem. De hülyeség az elért sikerekhez mérni más embereket.

Semmi nyelvérzékem nincs. Nem akarok külföldre menni. Szakmám van, érettségi és pár utólagos okj tanfolyam. A lényeg hogy nem tudnék itt helyben olyan másik munkát találni ahol lényegesen (mondjuk 50 ezer vagy több) lenne a fizetésem. Tovább tanulás nem játszik mert nem menne munka mellett. 2 nem vagyok elég okos pl matek az nekem halál volt mindig. Utáltam az iskolába járást már gyerekként is.

2022. dec. 2. 08:05
 12/73 anonim ***** válasza:
20%

11

Én mondjuk, nem szeretem a nem okos embereket.

Ez amugy meg kifogás.txt a "miért ne"-re! Szerintem teljesen rendben van, hogy ez.neked jó..., és gondolom, boldog vagy ilyen fizetéssel, es ilyen lakáskörülményekkel. (Én nem voltam az, ezért kemény munka árán tanultam)

Miért te mihez méred magad? Te összejönnél kövér nővel?

Nem hiszem, mondván "én sem vagyok az"

Naugye!

2022. dec. 2. 08:13
 13/73 A kérdező kommentje:

12

Nem vagyok buta. De őszinte vagyok. És ismerem magamat hogy nekem már az érettségi is kényszer volt. Mindig úgy éreztem hogy jobb dolgom is lenne mint az iskolában unatkozni. Én nem tudnèk még több évet tanulni és dolgozni mellette.

Nem érdekel ha valakinek jobban ment a tanulás. Mindig van egy jobb. Ha Enikő beszél 3 idegen nyelvet és ott van Krisztina aki meg 4 nyelvet tud. Mindig van egy jobb. Így teljesen hülyeségnek tartom mikor egy viszonylag értelmes személy próbálja egy szimpla érettségizett embert “bántani” azzal hogy ;

1, ő hülyébb

2, vagy ami még rosszabb azzal példálozni hogy lusta és hajtani hogy gyerünk menjen tovább tanulni. Hamis reményt adni mikor sejti hogy akit épp kioktat az nem képes rá.

2022. dec. 2. 08:19
 14/73 anonim ***** válasza:
0%

13

Ok, de ha nem vagy képes rá, akkor miről beszélünk! Ne akarj olyan nőt, aki értékesebb nalád ebből a szempontból!

2022. dec. 2. 08:26
 15/73 A kérdező kommentje:

14

Kérdésben hol szerepel hogy olyan nőt keresek aki rendelkezik saját ingatlannal? A kérdésem arról szól hogy én nem, és hogy ez milyen kihatással van a párkeresési nehézségemre.

2022. dec. 2. 08:29
 16/73 anonim ***** válasza:
0%

15

Vékony nőt akarsz nem? Csinosat, szépet...

2022. dec. 2. 08:33
 17/73 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy a nő iskolai végzettsége. Jó oké talán akinek csak egy általános iskolája van az tényleg kevés. Érettségi meg kb 10 ből 8 embernek van. Sokkal fontosabb a személyisége.
2022. dec. 2. 08:33
 18/73 anonim ***** válasza:
0%

17

Ez nem válasz! De a nem válasz is válasz! Ha te válogathatsz felszines szempontok alapján, nem ertem miert állsz értetlenül akkor, ha egy.nő tedzi ugyanezt

2022. dec. 2. 08:35
 19/73 A kérdező kommentje:

18

Mire nem válaszoltam? A külsőséges dologra? Miért írjatok ezeket mindenkinek a kérdése alá? Ahol nem is arról van szó? De ha ennyire érdekel nekem nem szempont a partner súlya. Ha átlagos az teljesen jó. Nem kell modell alkat lennie. De a nagy túlsúly sem tetszik. Legyen hétköznapi átlag. Mi a bajod ezzel?

2022. dec. 2. 08:40
 20/73 anonim ***** válasza:
27%

19

A kettősmérce a bajom ezzel

Figyelj:

Nem kell GAZDAGNAK lennie. De a CSÓRÓSÁG, LAKASTALANSÁG sem tetszik. Legyen hétköznapi átlag. Mi a bajod ezzel?

Nekem az atlag: Netto 6-800, saját lakas, autó.

(Igen, nekem is van mind. Nem, senki nem rakta alám)

Ugyanúgy felszines vagy, csak a felszinesseg tárgya más. Én nem hisztizek miatta, te viszont erősen kivagy akadva, amiért a nők ezt elvarják!

2022. dec. 2. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!