Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati főbérlet gáz?

Figyelt kérdés

29 éves férfi egyedülálló, 2 kutya 1 macskával.

Az önkormányzat felajánlotta a megvételt de olyan feltételekkel ami kb lehetetlen! 300 ezer nettós fizu mellett 150 ezret csak ennek törlesztésére kértek volna. És sok milliós azonnali önerőt. Szóval nagyon jól tudtàk hogy nem fog menni.

Számolgattam amúgy és kb 40 év alatt tudnék összegyűjteni egy lakásra. Vagy hitelre is ennyi idő alatt visszafizetni. Vagyis lennék vagy 70 éves mire lenne a nevemen lakás. Nincs értelme. De így hogy ismerkedjek a öntudatos nőkkel mikor alapfeltételnek hiszik a saját ingatlant a 30 körüli férfiaknál. 🤷‍♂️😕

2022. dec. 2. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

28.

Köszi. Macskás idős bácsi leszek legrosszabb esetben. De annyira imádom őket!

2022. dec. 2. 09:30
 32/73 A kérdező kommentje:

30

Veled minden rendben?

A titkárnő helyett bármi mást is írhattam volna. A jelenlegi munkahelyemen 50 nő is akad. Abból 45 teljesen átlag súlyhatárban van. Csak 5 van akin látható túlsúly van. Nem értem mit zavar ez téged. Bárki fent tud tartani egy egészséges megjelenést. Kevesebbet kell enni.

2022. dec. 2. 09:34
 33/73 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk két cicank van a párommal, én pl sokkal jobban szeretem őket, mint a kutyákat, a párom is így van ezzel.

Kérdező, az édesanyám önkormányzati bérlakásban el a parjaval. Ő már ötvenes no, a férfi nyolc évvel fiatalabb, nagyon boldogok együtt. Hidd el, nem ezen múlik. Akinek számít, hogy nincs saját lakásod, az amúgy is egy felszínes pcsa, úgyhogy ilyenekkel ne is állj le ismerkedni. Mi is albiban lakunk a párommal, semmivel nem másabb egy bérlakás mint egy albérlet, emiatt ne aggodj.

24N

2022. dec. 2. 09:37
 34/73 anonim ***** válasza:
34%

"Macska redflag"

Nekem van 6..... Problem? :)

38F incel

2022. dec. 2. 09:38
 35/73 anonim ***** válasza:
27%
Tök jó hogy felajánlották a megvételét, gondolom, piaci ár alatt. Add ki az egyik szobádat és vágj bele. Nem értem 300 nettóval, önkormányzati lakasban hogy nincsen megtakarításod? Szórod a pénzt.
2022. dec. 2. 10:05
 36/73 A kérdező kommentje:
Megvagyok a kutyákkal is. De a macska szerintem sokkal jobban tud alkalmazkodni az ember életéhez. Főleg ha benti. Én ha otthon vagyok mindig a nyakamba , ölemben, vagy az ágyon alszik velem. Mindig keresi a társaságom. Szerintem egy idő után megértik az emberi beszédet. Nem szó szerint de értik.
2022. dec. 2. 10:06
 37/73 A kérdező kommentje:

35

Én kérvényeztem. Minden utat végig jártam mire elértem hogy fel lett becsülve az értéke. Azt is volt vagy 100 ezer Ft amit vissza se adtak. És vagy egy évig kellett velük telefonálni, levelezni intézkedni az ügyben. És utána megszívattak a magas árral.

3 állatról gondoskodok. Csak az oltásuk 60 ezer Ft egy évben. Jó minőségű kaja stb van egy telefon részlet hitelem. Magas a villany , gàz , víz számla. Mivel egy régi de 80 négyzetméteres, 3 szobás lakásról van szó. Otthoni internet , tv , mobilnet, telefonszamla. Háztartási cuccok, az én kajàm.

Sokszor a hobbimra nem marad egy Ft se. Ruhákat se nagyon tudok venni.

2022. dec. 2. 10:12
 38/73 anonim ***** válasza:
100%

Én önkormányzati lakásban nőttem fel, ahol sok derék, jófej szomszédot ismertem meg. Szerintem nem ciki.

Amikor megismerkedtem a párommal, még ott laktam - tehát ő se gondolta cikinek - majd később összeköltöztünk egy másik lakásba.

Ja, a macska meg a kutyák nekem egy nagy plusz lenne :D A korábbi "pasi ne tartson macskát" kommentet meg nem értem. Miért ne?

Te is azt az agyament elvet vallod, hogy a "macska nőies"? Egy állatról beszélünk, hogy lenne már "lányos"?

2022. dec. 2. 10:14
 39/73 anonim ***** válasza:
67%
Akkor 2 szobát is ki tudsz adni. Én nem ertem akkor se hogy hova memt el eddig minden filléred. A rezsit csak augusztus óta emelték. 80 nm es lakást meg nem kapaz meg puszira, jó vicc, hogy fizetni kell érte. Érdekes hogy 1 embernek adták, család helyett.
2022. dec. 2. 10:16
 40/73 A kérdező kommentje:

39.

Az egész életemben itt laktam. A szüleim voltak előtte a bérlők. Azt nem írtam a bérleti díj is 60 akárhány ezer Ft amúgy.

Nem akarok idegent a lakàsba. A szobákon nincsenek zárható ajtók. Rengeteg értékes cuccom van. Számítógépek stb. A macska is benti. Hogy mennék el úgy dolgozni hogy a idegen ember lelkiismeretére lenne bízva hogy nem nyúl a dolgaimhoz? Nem rúg bele a macskámba mert őt zavarja? Stb

2022. dec. 2. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!