Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet-e egy kapcsolat (most az enyém kicsit kérdéses a szememben) ha a 30-as férfi államigazgatási egyetemmel önkormányzatnál 400 bruttót keres, a 4 évvel fiatalabb párja 4 éves eü főiskolával most februártól 730 bruttót fog kapni? Eléggé rettegek.
Neked hatalmas önbecsülési gondjaid lehetnek, ha attól nem érzed magad férfinek, mert a párod jobban keres.
Én örülnék a párom sikerének és hogy több jut neki magára a saját és a közös céljainkra.
Ha elmész egy céges bulijukra és látod hogy a férfiaknak Patek meg Omega a csuklóján akkor is ez lesz?
Ha téged választott és tiszteletét, szeretetét élvezed ne kérdőjelezd meg sem önmagad, sem az ő hűségét.
Ne a gyakoriból indulj ki, ahol mindenki 400 nettót keres és más okból nem talál párt, csak erre fogja a sikertelenségét.
Az tény, hogy sok nőnek anyagi elvárásai vannak.
De neked van párod, aki szeret úgy ahogy vagy. Ha eddig így volt és te nem változtál miért pattintana?
Nem a te hibád, az ő sikere.
De, hogy lehet az, hogy egy nő többet keres? Én mindenhol csak a siránkozást hallom, hogy a nők micsoda bérlemaradásban vannak a férfiakhoz képest? Most akkor mégsem?
Ne nekem mondd, hanem az államnak, aki máshogyan becsüli meg az alkalmazottait (egyiket igen, másik mintha nem is létezne). Nem, nem a páromtól sajnálom, sőt, legyen neki sokkal több. Csak kicsit zavaró, hogy másfélszer többet kap ugyanannyi munkáért (tanulás mindkettőnknek megvolt), mint én.
"Én mindenhol csak a siránkozást hallom, hogy a nők micsoda bérlemaradásban vannak a férfiakhoz képest? Most akkor mégsem?"
A "siránkozás" azért van, mert UGYANABBAN a munkakörben egy nő általában kevesebbet keres, mint egy férfi.
"Esetleg a versenyszférában van ez."
És? Az talán nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!