Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet-e egy kapcsolat (most az enyém kicsit kérdéses a szememben) ha a 30-as férfi államigazgatási egyetemmel önkormányzatnál 400 bruttót keres, a 4 évvel fiatalabb párja 4 éves eü főiskolával most februártól 730 bruttót fog kapni? Eléggé rettegek.
Figyelt kérdés
265 nettó, 34 évesen, az övé pedig 30 évesen kb 485 nettó lesz. Eddig is volt feszültség a részemről ebben, érezhetően, de ezt már nem tudom, hogy fogom tudni kompenzálni (ha szükséges). Mindez önhibámon kívül, mert ezt szerettem, ezt tanultam. Az a baj, hogy nem is kapkodnak értem a munkáltatók, hiába jelentkeztem a versenyszférába, 46 helyre beadtam az önéletrajzomat, nem érkezett visszajelzés. Ugye nem szakirányú végzettség, nem közgáz, nem kereskedelem, gazdasági, mérnöki, stb végzettség ez. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy hirtelen a párja (ha nő az aki sokkal többet kap, akkor van gond szerintem) többet keresett, mint ő és ő nem tud váltani?2022. jan. 6. 19:17
11/13 anonim válasza:
Verseny szféráben sincs így! Én is vállalkozó vagyok, miért fizetnék többet egy férfinek ugyanazért a munkáért, ha a nő olcsóbban megcsinálja?
Ez a legostobább, uszító közhely, hogy egy nő kevesebbet kap ugyanazért a munkáért!
Ha meg mégis úgy érzi, hogy kevesebbet kap, akkor lehetősége van tanulni, és többet keresni mint a férfi!Lásd a kérdező párját!
12/13 anonim válasza:
En pl 2500 eurót keresek es en vagyok a nő ..a barátom keres 1800 max 2000 ,de sose volt ez téma nálunk
13/13 anonim válasza:
#egyszerűnettós
#napinettós
(Sóhaj)🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!