Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a visszautasításhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a visszautasításhoz némely férfinak "normális indok"? És miért gondolja, hogy ő bírálhatja el?

Figyelt kérdés

Sok férfi van, akit egyszerűen nem lehet úgy visszautasítani, hogy elfogadja azt, és békén hagyjon. Ha nem indoklom meg, akkor beképzelt, undorító vagyok, és emberszámba se veszem, megbánom majd. Ha pedig indoklom, akkor kamunak, kifogásnak nevezik és próbálkoznak újra egészen addig, amíg már kétségbe esve, felidegesedve vágom hozzá, hogy hagyjon békén egy életre, ne zaklasson. Akkor megint én vagyok a nagyképű szemét.

Mit várnak, amikor kifogásnak nevezik az indokaimat? Hogy azt mondom, hogy "jaj, lebuktam, igazad van", és összejövünk? :D Miféle kapcsolat lenne az úgy?

2022. nov. 27. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
59-es: kiváló komment.
2022. nov. 28. 15:09
 62/71 anonim ***** válasza:
85%
59: Biztosan van ilyen is, de hiba lenne általánosítani. Én pl világ életemben kaptam a "pont ilyen férfira vágyom mint te. Nem te, csak olyan" különböző variánsait. Persze nem vadidegenektől, hanem baráti körből amikor nem csak barátilag közeledtem volna. Esetemben az önfejlesztést tényleg önfejlesztésnek szerettem volna, mert gőzöm sem volt, miért vagyok még 30 évesen is egyedül, mikor elvileg mindenki pont olyan fickót szeretne, mint én. Legalábbis ennyi "támpont" volt.
2022. nov. 28. 16:16
 63/71 anonim ***** válasza:
87%

62, több olyan férfi is volt már a közelemben, aki láttam, hogy jó lenne párkapcsolatra, mert értékes ember, de semmi szexualitás nem volt ebben a gondolatban. Mint ember, nem pedig, mint férfi jelent meg előttem. A másik gondolat, ami sokszor ehhez az egészhez társult, hogy a pasi megmenteni való, cuki, mint egy kóbor kölyök kutya. Hiába tetszik akár külsőre, volt ilyen is, ha, amikor mellette vagyok eszembe se jut, hogy közünk lehetne egymáshoz. És ez nem "javítható".

Ilyenkor nincs konkrét ok általában, csak, hogy nem látom benne a férfit. Ennek is biztos van oka, de, mint írta valaki, ehhez azért komolyabb képzettség kéne, hogy meg tudja az ember fogalmazni.

Az ilyen fiúknak nem olyan a fellépése, a mozgása, a kommunikációja, ami számomra vonzó lenne. Nálam, ez általában a magabiztossággal van összefüggésben. Másnál más adja ezt a pluszt.

Ha ezt valaki levezeti neked, közelebb lennél a megoldáshoz?

2022. nov. 28. 17:10
 64/71 anonim ***** válasza:
63: Egy ideje párkapcsolatban élek, de annakidején talán ezt is jó lett volna, ha azt mondják "nem vagy elég magabiztos" vagy akármi. Léteznek önbizalomnövelő tréningek is :)
2022. nov. 28. 18:08
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted. Mintha egy tál kaját adnánk körbe, mindenki a saját ízlése szerint fűszerezné, és nem ízlene mindenkinek.
2022. nov. 28. 19:42
 66/71 anonim ***** válasza:
68%
64-es: te is azt hisze,d hogy mindne nő egyforma, és mindnek ugyanaz jön be.
2022. dec. 1. 08:53
 67/71 anonim ***** válasza:

A kórosan önbizalomhiányos ember arról ismerszik meg, hogy nem képes önként kiengedni a kezéből az irányítást, ha pedig bárki más veszi el tőle attól mérhetetlenül frusztrált lesz. Ilyenkor ezt látod közelről. Hozol egy döntést a saját gondolataid szerint, ő nyilvánvalóan nem érti miért teszed, de minden áron érteni akarja.

Ez piros lap kell legyen.

Nagy az esélye, hogyha később a másféle tapasztalataid miatt másképp gondolkodsz valamiben, akkor azt, mivel az érzelmi közelség miatt azt hiszi teljes egészében ért téged, a személye elleni támadásnak fogja érezni.

2022. dec. 17. 16:44
 68/71 anonim ***** válasza:
31%

Két igen vicces dolog van. Az egyik a kérdező, aki tagadja a kapuzárási pánikos nőlétet, és ezzel együtt tagadja az ember változását és a saját életét is, hiszen ő is változott és fog még változni is.

A másik a jajj a férfiak félreértik a közvetlenségem kamut, miközben minden férfi be tud számolni olyan nőkről, akik közvetlenek, kedvesek és mégsem értjük ezt félre, mert nincs a viselkedésükben semmi flört és jel.

Míg másokéban bőven van, még ha ezt le is akarják tagadni, ugyanúgy, ahogy azt is, hogy a férfiaknak is érzékenyek a receptoraik.(még, ha ők maguk ezt nem is mindig, vagy sokkal lassabban fogják fel).

2022. dec. 27. 23:27
 69/71 A kérdező kommentje:

A kapuzárási pánikhoz kellene kapuzárás is esetleg.

Nagyon szomorú élete lehet annak amúgy, aki idekommentel egy 1 hónapja halott topichoz egy ilyet.

Olyan meg véletlenül sincs, hogy a férfi félreérti a nőt, igenis volt flört és jel, hölgyek, akkor is, ha nem tudtok róla! :D

2022. dec. 28. 13:45
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

"A másik a jajj a férfiak félreértik a közvetlenségem kamut, miközben minden férfi be tud számolni olyan nőkről, akik közvetlenek, kedvesek és mégsem értjük ezt félre, mert nincs a viselkedésükben semmi flört és jel.

Míg másokéban bőven van, még ha ezt le is akarják tagadni, ugyanúgy, ahogy azt is, hogy a férfiaknak is érzékenyek a receptoraik.(még, ha ők maguk ezt nem is mindig, vagy sokkal lassabban fogják fel)."

Ha egy nőtől nem akarsz semmit, jelezhet, nem fog bejönni. Nekem a sima kedvességemet kövéren nem vették semminek, soványan meg jeleknek. Aki akar, mindent jelnek vehet.

2022. dec. 28. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!