Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a visszautasításhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a visszautasításhoz némely férfinak "normális indok"? És miért gondolja, hogy ő bírálhatja el?

Figyelt kérdés

Sok férfi van, akit egyszerűen nem lehet úgy visszautasítani, hogy elfogadja azt, és békén hagyjon. Ha nem indoklom meg, akkor beképzelt, undorító vagyok, és emberszámba se veszem, megbánom majd. Ha pedig indoklom, akkor kamunak, kifogásnak nevezik és próbálkoznak újra egészen addig, amíg már kétségbe esve, felidegesedve vágom hozzá, hogy hagyjon békén egy életre, ne zaklasson. Akkor megint én vagyok a nagyképű szemét.

Mit várnak, amikor kifogásnak nevezik az indokaimat? Hogy azt mondom, hogy "jaj, lebuktam, igazad van", és összejövünk? :D Miféle kapcsolat lenne az úgy?

2022. nov. 27. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:

"Azt várjuk, hogy ŐSZINTÉN megmondod, hogy "Ne haragudj, de nem jössz be ezért és ezért.""

Őszintén megmondom, arra kapom ezeket.

"Azzal van a baj, hogy ti magatok sem tudjátok ritka kivételektől eltekintve, hogy mi alapján jön be vagy nem jön be valaki"

De igen, kvára tudom.

Mit gondolsz, ti majd eldöntitek helyettem? :D Ja igen, pont ezt gondolod,

Én indokolni is tudom, hogy mi nem jön be a pasin, de kifogásnak vannak nevezve, hiszen amiket mondok, nem is számítanak egy kapcsolatnál, nem befolyásolják a mindennapokat, szóval csak butuska vagyok. Aha persze.

"Utóbbiakból lesznek a béták, mikor bizonyos kor fölött fontossá válik számotokra a családalapítás "

Nincs olyan férfi, aki családalapításkor kellene, mikor előtte nem kellett. Aki nem tetszik, az soha nem fog kelleni semmire. Ugyanazzal a férfival alapítok családot, akit már huszonévesen is szerettem. Szóval hozzám ne szólj.

" épp csak annyira és annyit dolgozni, amennyiből az alapszükségletei megvannak"

Miért, milyen alapon szabod meg, hogy az a racionális is helyes, ha csak az alapszükségletekért dolgozunk? :D

Férfi dolgozhat többért, az normális?

Na, még egy kérdés: Szerinted nincs olyan nő, aki nem teszi szét a lábát olyannak, aki régen sem kellett volna, mégis van normális kapcsolata, vagy akár családja, és szereti a munkáját, nem dolgozza ki a belét, mégis van karriere, jól él és nem kapkod semmilyen Xanaxot?

2022. nov. 27. 13:07
 12/71 anonim ***** válasza:
21%

#3: Én a fejlődés miatt kérdezgettem régen és pont az ilyen mocsok emberek miatt, akik látatlanban is nyugtatgatják az embert, hogy "Nem késő, megtalálod a párod." meg "Soha ne add fel." meg "Mindig van remény" meg "Nálad butább, csúnyább, iskolázatlanabb, akármibb embernek is van párja."

szövegek miatt nem fejlődtem. Mert ezek elveszik a motivációt. Mert ha azt hallottam volna, hogy undorító vagyok, akkor talán nem akartam volna kockaként beilleszkedni a többségi társadalomba, ezzel átlagos jövedelemre és átlagos életszínvonalra determinálva önmagam, hanem ha Prezihez hasonló magyar sikert nem is értem volna el, de kellő szorgalommal lehetne néhány milliárdom, abból meg már tudnék hitelesnek tűnő ál-szerelmet vásárolni. Nem gondolnám, hogy az valós, ahogy a szívbeteg se gondolja, hogy a Pacemaker helyettesíti az egészséges szívet, de beletörődik, hogy ez van és megkönnyíti az életét.

Ha a mindenkori piaci árat (ami ugyanúgy inflálódik, mint a kenyér, mert alapvető igénye van az embernek a szeretetre) simán ki tudnám fizetni, akkor már teljesebb életet élhetnék.

És még társadalmilag is hasznosabb lennék, ha nagytőkével embereknek adnék munkát, mint így, hogy vegetálok és egyre kevesebb motivációm van már reggel kikelni is az ágyból.

2022. nov. 27. 13:09
 13/71 anonim ***** válasza:
85%

Méltóztatna az itteni, legkevésbé sem tisztelt, őszinteséget hiányoló hímek közül valaki válaszolni a #7 pont alatt föltett kérdésemre?

"ha mondjuk azt a választ kapják, hogy "mert semennyire sem vagy vonzó számomra", vagy azt, hogy "mert két, teljesen külön világ vagyunk, amelyek sose fognak találkozni", mit kezdenek vele?"

2022. nov. 27. 13:09
 14/71 A kérdező kommentje:

Engem őszintén szólva nem érdekel a motivációtok, nem bíztatok senkit, nem érdekel az elkeseredésetek, nem érdekel a társkeresési kálváriátok, nem adtam tanácsokat sem egyikőtöknek sem. Nem tehetek ezekről, nincs semmi közöm hozzátok és a nyűgjeitekhez. Ahhoz viszont minden jogom megvan, hogy azt utasítsak vissza, akit akarok és azzal jöjjel össze, akivel akarok. Meg is tettem, van párom, de sokaknak még az sem kielégítő indok, hogy már van párom, vagy elkezdik már látatlanban is sértegetni.

Ja, persze, mindjárt megköszönöm, hogy nem pont nálam szakadt el annyira a cérna a "sok visszautasítás miatt", hogy kapjak egy emberes pofont, vagy akár még többet. Ja, nem.

2022. nov. 27. 13:15
 15/71 anonim ***** válasza:
10%

Ahhoz képest elég sokat írsz az itteni férfiakról, hogy mennyire nem érdekelnek. :D

#13 Függ az előzményektől, de ezek szerintem elfogadhatóak.

2022. nov. 27. 13:20
 16/71 anonim ***** válasza:
26%
Sokszor az is jó, ha mond valami építőt mellé a nő. "Ha sportosabb lennél, jobban tetszenél". Vagy hasonlók. De a ködösítés, hogy "nem vagy az esetem" az nem segít sem a további keresésben, hogy olyat találjon a férfi aki hozzá illik, sem az önfejlődésben. Ha pontosan tudja milyen az esete, akkor miért nem mondja meg? "Bocs, túl alacsony vagy". Vagy akármi, de a nagy semminél több lenne.
2022. nov. 27. 13:21
 17/71 A kérdező kommentje:

Hát, nem én vagyok az, aki "sír".

Ki beszélt itteni férfiakról?

A rám vetített hisztis kálváriájuk nem érdekel, ha zaklatnak, piszkálnak az nyilván érdekel, mivel zavaró.

2022. nov. 27. 13:22
 18/71 anonim ***** válasza:
16%
A 11-es kommented tömény hisztizés. Ha nem érdekelnek az itteni férfiak, akkor küldd el ezt az érintetteknek. Valamiért kétlem, hogy sok ilyen lenne.
2022. nov. 27. 13:25
 19/71 A kérdező kommentje:
Nem a 11-es kommentem a tömény hiszti, hanem az a komment, amire ezt reagáltam. :) És az sem reprezentálja az "itteni férfiakat", hanem egy ember volt. Így aztán főleg nem küldeném el az érintetteknek.
2022. nov. 27. 13:27
 20/71 anonim ***** válasza:
25%

#13: Ez így önmagában indoklás és kifejtés nélkül kevés, de már előrébb vagyunk ezzel is, mint a polkorrekt "van párom" szöveggel vagy a mostanság nagyon divatos "leszbikus vagyok"-kal. Ugyanis ezek implikálják, hogy ha nem lenne párja/a férfiakat szeretné, akkor bejönne, ergo: azt az érzést kelti TÉVESEN, hogy "Te rendben vagy, megerősítem, hogy jó pasi vagy, ha ez a körülmény nem lenne akár össze is jönnék veled."

Mint amivel előszeretettel etették az idősebb generációk női a fiatalabbakat, hogy "Milyen helyes, rendes fiatalember, az unokám nem értem miért nem vonzódik hozzá, mindig ilyen kefehajú hülyegyerekekkel jön össze, aztán sír."

Annyi különbséggel, hogy ők máshogyan szocializálódtak, nekik alacsonyabban volt a léc fiatalon, nekik életidegen lett volna, hogy tizen-huszonévesen mindenféle pasik végigmenjenek rajtuk. Ők EGY férfiben gondolkoztak, nem abban, hogy ha nem tetszik, majd kidobom és keresek mást.

Ezek után pedig végképp nem értem mit csodálkoztok, amikor a csöves meg a 20 évvel idősebb büdös segédmunkás is odamegy ismerkedni, amikor sem te, sem a nőtársaid nem merik FÉLELEMBŐL elküldeni, hanem kedvesen, udvariasan még csak nonverbálisan sem akarjátok mutatni felé, hogy mennyire zavar titeket a helyzet.

És akkor gondolkozzatok el, hogy mire való a metoo meg a jogállam, ha nem erre? Jogod lenne elküldeni és ha erre agresszívan reagál, akár csak leköp, össze-vissza kéne törni a csontjait a rendőrségen gumibottal, hogy megtanulja a leckét.

Társadalmilag is hasznos lenne, mert ti nők is felszabadultan mondhatnátok meg ŐSZINTÉN azt, hogy MIÉRT nem jön be, mi nem tetszik rajta. Például ha nem tetszik, hogy szakállas/ilyen vagy olyan a haja/ilyen vagy olyan stílusú a ruházata, akkor tud rajta változtatni, TALÁN érdemes megfontolnia. Nem miattad, hanem ha azt tapasztalja, hogy rajtad kívül még sok tíz másik nő is visszautasítja hasonló indokkal.

Ha azzal utasítod vissza, hogy nem tetszik az arcberendezése, de amúgy barátként szimpatikus lenne, mert sok közös van bennetek, akkor egy idő után megtanulná, hogy a hozzád hasonló genetikai jellegekkel rendelkező nőtípusnak nem jön be, kialakulna benne egy minta.

Tudod, ahogy ÖSZTÖNSZINTEN kialakul az, hogy például éjszaka ha ő mellénk ül a buszra várva: [link]

jobban félünk, mintha ő ül mellénk: [link]

Aztán lehet, hogy előbbi tök jó arc, utóbbi meg sorozatgyilkos, de nem ez az alapvető feltételezés.

2022. nov. 27. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!