Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a visszautasításhoz némely férfinak "normális indok"? És miért gondolja, hogy ő bírálhatja el?
Sok férfi van, akit egyszerűen nem lehet úgy visszautasítani, hogy elfogadja azt, és békén hagyjon. Ha nem indoklom meg, akkor beképzelt, undorító vagyok, és emberszámba se veszem, megbánom majd. Ha pedig indoklom, akkor kamunak, kifogásnak nevezik és próbálkoznak újra egészen addig, amíg már kétségbe esve, felidegesedve vágom hozzá, hogy hagyjon békén egy életre, ne zaklasson. Akkor megint én vagyok a nagyképű szemét.
Mit várnak, amikor kifogásnak nevezik az indokaimat? Hogy azt mondom, hogy "jaj, lebuktam, igazad van", és összejövünk? :D Miféle kapcsolat lenne az úgy?
#16: "Sokszor az is jó, ha mond valami építőt mellé a nő"
Ez senkinek sem feladata, pláne nemkívánatos vadidegenekkel szemben, már megbocsáss. És még mindig nem világos, hogy miért gondolod, hogy ha egy bizonyos ízléssel rendelkező nő elmondja, hogy neki milyen pasi tetszik, azzal mit fogsz kezdeni egy teljesen másmilyen ízléssel bíró nő esetében. Fejlődés, muhaha. Ahhoz kicsit több értelem kellene, mint amennyi egy, általánosító gondolkodáson tovább látni nem tudó elme képes.
Az ilyen férfinak nincs önbecsülése. (Lehet, hogy ilyenekre utazol, ha "sok ilyen férfi" van körülötted.
Vonat és nő után sose fuss!-tanították gyerek koromban. Általában megfogadtam, és amikor nem, rá is faragtam.
"azt az érzést kelti TÉVESEN, hogy "Te rendben vagy, megerősítem, hogy jó pasi vagy, ha ez a körülmény nem lenne akár össze is jönnék veled.""
Nem kelti ezt az érzést, hanem te akarod így értelmezni, és ezért vergődsz. Ha párom van, nem azért utasítok vissza másokat, mert amúgy sem jönnek be, csak emögé a "polkorrekt" indok mögé "bújok", hanem semmiféle ismerkedésre nem vagyok vevő, így nem téma.
"Ha azzal utasítod vissza, hogy nem tetszik az arcberendezése, de amúgy barátként szimpatikus lenne, mert sok közös van bennetek, akkor egy idő után megtanulná, hogy a hozzád hasonló genetikai jellegekkel rendelkező nőtípusnak nem jön be, kialakulna benne egy minta."
Te amúgy ezt el is hiszed, hogy így működik (működne)? :D
#25: "Szóval teljesen véletlenszerűen mindenféle irány nélkül kellene próbálkozni nagyjából 6-700 potenciális (napi rutin élet során szóbajöhető) nőnél"
Ez csak a totális érzelmi fogyatékosok (autisztikus spektrumon lévők) műfaja, mivel ők egyáltalán nem tudják értelmezni a nonverbális jeleket (testbeszéd, arckifejezés, hanglejtés). Mondjuk kérdés, hogy ők képesek lennének-e egyáltalán normálisan funkcionálni egy párkapcsolatban. Szerintem nem.
Te attól most jobban éreznéd magad, ha megmondanám, hogy nem tetszel azért, mert nem vonzó a mosolyod/csúnya az arcod/aránytalan a tested/eláll a füled/stbstbstb. Ezt neked mégis miért lenne jó végighallgatni? Min változtat, ha ezt tudod? Szebb leszel tőle? Nem. Elveszi a maradék önbizalmad is? Igen. Sok minden van, amin nem tudsz változtatni. De mondok még jobbat. Ha változtatnál, se biztos, hogy majd a következőnek fogsz tetszeni, mivel mindenki mást keres és szubjektív a megítélése. Szánalmas ez az egész, és normális (vagy annak látszani akaró) férfi nem is csinálja ezt.
Kedves férfiak, mi nem érthető a "nem vagy az esetem" kifejezésben? Egyszerűen van olyan férfi, aki már ránézésre is taszít, és ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, mert megmagyarázni sem tudjuk. Ugyanis nem "lehetnél izmosabb" vagy "magasabb", hanem az összkép és a kisugárzás az, ami nem tetszik. Valaki másnak még tetszhet,épp ezért nem érdemes tanácsokat adni.
Én is adtam már esélyt olyannak, akihez abszolút nem vonzódtam, de 2 év alatt három alkalommal szexeltünk, mert még a természetes illata is undorító volt számomra. Ő is folyton kérdezte, hogy min változtasson, de akkor sem volt vonzóbb, mikor ezeket megtette.
A "kémia", amit ti nem vesztek komolyan, igenis fontos dolog, mert erre épül a vonzalom.
Nektek sokszor elég annyi, hogy feláll rá a bré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!