Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem, hogy letöltöm a tindert. Átlagos kinézetű nő vagyok. Mire figyeljek?
Nem tudom milyen nagy defektre gondolsz. Ha esetleg a külsőmre gondoltál, teljesen átlagos. A stílusom sem volt bunkó, normális üzenetet írtam azoknak, akikkel kölcsönös volt az egyezés.
Van amikor mar olyan ketsegbeesett egy ferfi hogy mindenkit is megdugna, tinderen rengeteg ilyen van
Sajnos ilyen allatiasra sikerult a ferfi nem.
Kedves kérdező🙂 szerencsére minden vagyok csak csúnya nem🙂
De komoly kapcsolatot sem a tinderen keresnek😂
Első vagyok.
Nem feltétlen a legnépszerűbb alkalmazás a legjobb, egyébként. Pontosan azért, amit a többiek írtak. Mindenki azt használja, így nagyobb eséllyel fogsz ki defekteset.
Én anno (bár eleve fiatal vagyok) Jaumo-n beszélgettem, ismerkedtem. Szar alak ott is volt, de meglepően sok értelmes ember írt rám. És egyébként én is teljesen átlagos külsejű vagyok/voltam. A páromat is megtaláltam (bár nem ez volt a szándék, csak úgy jött), úgyhogy utólag visszanézve nekem pozitív csalódás volt ez a társkeresősdi.
Persze nem tudom, biztos sokat változott ez is 3 év alatt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!