Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álomnő után továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomnő után továbblépni?

Figyelt kérdés
Nyolc évig voltam egy tényleg bombázó nővel, mások szerint is gyönyörű, az a típus, aki után minden férfi megfordul. Ebből két évet házasok voltunk, és nem csak gyönyörű volt, de nagyon okos is. Igazából semmilyen szempontból nem az én szintem volt, anyagilag sem vagyok eleresztve, csak szerencsém volt, és belém szeretett, meg van egy kislánya, aki elfogadott engem, és ez is fontos volt neki. Aztán az utolsó évben már sajnos többször megcsalt, átvert, és kb a szolgájának tekintett, így én hagytam ott, mégis azóta sem tudok továbblépni. Olyat keresek mint ő volt az első években, de még csak hasonló nők sem állnak velem szóba. Annyire meg nem akarom ezek után leadni az igényeimet, csak hogy legyen valakim. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni? 36 éves vagyok, már nincs olyan sok időm várni, hátha mégis betoppan valaki,
2022. nov. 25. 12:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
26%

hát öregem sajnos én is így jártam, igaz annyi hogy én voltam egy kis pénztelen 29 éves aztán egy sportos szilikonmellű nagy szőke hajú botoxolt 38 éves ügyvédnővel összejöttem tinderről. Aztán persze kivágott 1 év után, és most meg egy orvossal van együtt már 3 éve.

És én sem látok semmi reményt hogy kelleni fogok ilyen kaliberű nőnek, pedig sokkal előrébb tartok az életben, jobban nézek ki, határozottabb vagyok, jobban pörög az agyam stb. Ja és nem kell nagy dolgokra gondolni, csak sima NŐIES kinézetű legyen és modnjuk ne legyen valami 40+-os nő, akinek csak azért kellek mert már elhervadt.

2022. dec. 17. 20:53
 32/37 anonim ***** válasza:
83%

"többször megcsalt, átvert, és kb a szolgájának tekintett"

Ő az álomnő?

2023. jún. 19. 20:33
 33/37 NTBS ***** válasza:
92%

Szerintem add lejjebb az igényeket.

Nem minden a szép külső.

Egyébként mi újság?

2023. jún. 20. 09:44
 34/37 A kérdező kommentje:
Megismertem egy hasonlóan okos és szép lányt, pár hónapja már együtt vagyunk :) Ezért emeltem ki a kérdést, kíváncsi voltam, ki miket válaszol, miközben a valóság az, hogy mégsem volt lehetetlen olyat vagy jobbat találni :)
2023. jún. 20. 10:40
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
hát ha jól nézel ki akkor könnyü jó csajt találni, de nekem például csak egyszer sikerült eddig és hiába vagyok azóta sokkal előrébb az életben, egyre csúnyább nőknek kellek
2023. jún. 21. 21:50
 36/37 anonim ***** válasza:
51%

Nekem ugyanez volt. Gyönyörű szőke hosszúhajú, párductestű nő volt, nagy, zermészetes cicikkel. Csak én 6 évig voltam vele és nem volt gyereke. Folyamatosan kérdezték tőle, hogy hogy tudsz ezzel a ronda hapsival lenni😃.

Az utolsó évben már ő is félrelépegetett, megcsalt, nálam valóban sokkal jobb pasikkal, nagyjából tudtam, kik csapják neki a szelet. Az egyikkel biztos, hogy lefeküdt, a többit nem tudom biztosra. Végül kiadtam az útját, szétváltunk.

Én, 3,vagy 4 évig magam alatt voltam, voltak kapcsolataim ugyan, de minden nőben találtam valami hibát, mindenkit hozzá mértem.

Aztán megismertem a feleségem, azóta le van sz@rva😂. A feleségem 1000x jobb nő még nála is. Csak ő vörös. Igen, ott lent is.

2023. júl. 28. 13:30
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátunk pont ennyi idős volt, amikor elváltak. A felesége állítólag nagyon szép volt, a barátunk még ma is nagyon jól néz ki. A válás után összejött egy ronda, bunkó csajjal.
2023. júl. 28. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!