Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomnő után továbblépni?
hát öregem sajnos én is így jártam, igaz annyi hogy én voltam egy kis pénztelen 29 éves aztán egy sportos szilikonmellű nagy szőke hajú botoxolt 38 éves ügyvédnővel összejöttem tinderről. Aztán persze kivágott 1 év után, és most meg egy orvossal van együtt már 3 éve.
És én sem látok semmi reményt hogy kelleni fogok ilyen kaliberű nőnek, pedig sokkal előrébb tartok az életben, jobban nézek ki, határozottabb vagyok, jobban pörög az agyam stb. Ja és nem kell nagy dolgokra gondolni, csak sima NŐIES kinézetű legyen és modnjuk ne legyen valami 40+-os nő, akinek csak azért kellek mert már elhervadt.
"többször megcsalt, átvert, és kb a szolgájának tekintett"
Ő az álomnő?
Szerintem add lejjebb az igényeket.
Nem minden a szép külső.
Egyébként mi újság?
Nekem ugyanez volt. Gyönyörű szőke hosszúhajú, párductestű nő volt, nagy, zermészetes cicikkel. Csak én 6 évig voltam vele és nem volt gyereke. Folyamatosan kérdezték tőle, hogy hogy tudsz ezzel a ronda hapsival lenni😃.
Az utolsó évben már ő is félrelépegetett, megcsalt, nálam valóban sokkal jobb pasikkal, nagyjából tudtam, kik csapják neki a szelet. Az egyikkel biztos, hogy lefeküdt, a többit nem tudom biztosra. Végül kiadtam az útját, szétváltunk.
Én, 3,vagy 4 évig magam alatt voltam, voltak kapcsolataim ugyan, de minden nőben találtam valami hibát, mindenkit hozzá mértem.
Aztán megismertem a feleségem, azóta le van sz@rva😂. A feleségem 1000x jobb nő még nála is. Csak ő vörös. Igen, ott lent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!