Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki sohasem tud továbblépni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve szakítottam a barátnőmmel,de azóta sem tudok rajta továbblépni! Azóta se párkapcsolatom,se szex,semmi nem volt. Persze lehetett volna,de az utolsó pillanatban inkább mindig kihátráltam belőle! Teljesen azt érzem,hogy már többé sosem leszek boldog senkivel,sőt azt sem nagyon tudom elképzelni,hogy mást ugyanúgy tudnék szeretni ahogyan őt! Ti mit tanácsoltok,mit tegyek?

2020. jan. 9. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
8 éve vagyok így. Túlléptem már, de nem megy azóta a lányokkal semmi.
2020. jan. 9. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Létezik, igen.

Ha neked ez így nem jó, akkor kérhetsz segítséget pszichológustól az elengedéshez.

2020. jan. 9. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, én 4 éve váltam el. De azóta a hátam közepére sem kívánom a nőket /kapcsolatot. :) Valamilyen rejtett ellenállás van bennem, ami minden jó érzést csírájában elfojt. :) 43F
2020. jan. 9. 20:32
 4/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

Szerintem létezik. Én 21-22 évesen az akkori barátnőmmel gyereket, gyerekeket, családot szerettem volna. Megcsalt. Azonnali szakítás. 27-28 évesen újra ugyanezt éreztem mással, de megint meg lettem csalva.

Valahogy már nem vágyok 36 évesen semmiféle kötődésre. Senkihez sem. Párkapcsolatra sem. Érzelmileg is kiégtem, mint a szar. Lassan már senki és semmi iránt nem érzek, aki iránt minimálisan éreztem sem.

2020. jan. 9. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy illető, aki mondhatni minden létező módon megalázott. Mégis gondolok rá a mai napig, több év távlatából is. Bár nem érdemli meg szerintem. Mondjuk én is egy barom voltam... de ez már mindegy. A jó emlékek is bevillannak sokszor, a fájdalom is, meg ahogyan megbántott. Talán egyszer elmúlik... Talán!
2020. jan. 9. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
6 éve szakítottam az exemmel, tavaly véletlenül össze találkoztunk, nekem is van valakim, neki is, de azóta vele álmodok, azelőtt nem volt ilyen dolgom, azért nem hívom gondnak, mert jól esik álmomban látni az arcát.(legalább ott)
2021. dec. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!