Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinek szex sem jut sohasem és párkapcsolatra sem kell a férfiaknak?
Van egy barátnőm, ő ugyanez a kategória.
Nem épp karcsú, de nem káromkodik, nincs káros szenvedélye, inkább a jelleme a probléma.
Nulla empátia a férfi felé. Hiába mondja, hogy megérti, miért nem ír, de közben nekem hisztizik, hogy még nem olvasta el; elolvasta, de nem válaszol; válaszolt, de alig.
Az említett férfi egész nap vezet, esélytelen, hogy a mobilt nyomkodja, utána rohan az édesapjához a kórházba, majd ezek után még otthon is van munkája.
Barátnőm írja, hogy persze, megérti, de közben sértve érzi magát.
A férfiak és a nők átlaga sok szempontból kvázi megegyezik.
Viszont majdnem minden szempontból nagyobb a szórás a férfiaknál.
Van férfi, aki sötét mint a föld, ráver az összes nőre, másik margibálison viszont megjelennek a korszakos zsenik (itt az igazi zsenikre gondolok, ők nagyobb arányban kerülnek ki a férfiak közül).
Ugyan így, létezik férfi, aki kő bunkó, alázza az összes nőt, annyira bunkó, másik oldalon én úgy vettem észre, hogy a férfiaknál létezik a nyálas, túlzottan érzékeny stb eset, nőknél ez kevesebb, max látszatra..
De ilyen az igényesség is. Az átlag kb ugyan az, de a férfiak képesek annyira igénytelenek lenni, hogy az valami pusztulat, mellette férfiak körében picit gyakoribb az, aki iszonyú piperkőc. Persze ilyen nőknél is van, de a férfiak brutálisan el tudják tulozni ezt is (egész nap az izmait nézi a tükörben, minden szakáll szálnak jól kell állnia, randi elött 3x lezuhanyzik (egy részük egyébként nem teljesen hetero)
Szóval én ezt okolnám. A férfiak mindkét szélsőségre esélyesebbek. Persze, hogy a férfiak között lesz a legtöbb olyan, akit nem lehet elviselni.
Egyik baratnom pl ilyen.
34 evesen mèg szuz.
Sajnos egy olyan betegseggel szuletett, hogy maximum 5 evet josoltak neki. Halistennek nem jott be a joslat.
Viszont, a betegsege miatt egyaltalan nem vegezhet a setanal megeroltetobb testmozgast es figyelnie kell arra, mit eszik- fogyozas, stb kizarva.
Arca sem szep, teste pedig bar nem
kifejezetten elhizott, de olyan kicsit "ursula-s". Az a tipikusan magas, nagydarab no, akibol pl, ha sportolhatna, kivalo center kosarlabdazo lehetne, de sport hijan szimplan ketajtos szekreny.
A betegsege miatt 15 v 17 mutete volt es kb. barmikor rosszul lehet- igy a szuleitol is nehezen tud leszakadni, a sok honapnyi korhaz mellett sem ereje, sem ideje nem volt ra.
Emiatt kimaradtak neki a kozepiskolas, fosulis bulik , kb az egesz fiatalkori szocializacio.
Mostanaban koltozott kulon, azt mondta, ha baja is lesz, mar sajat eletet akar.
Amugy, egy nagyon kedves, joszivu lany/no, de, ha ranez az ember, csak egy csunyacska, nagydarab csajt lat, igy nincs is nagyon ferfi, akinek felkeltene az erdeklodeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!