Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan emberek, akik képtelenek párkapcsolatra?
igen ismerek olyat aki alkalmatlan, de sajnos kapcsolatban van
akkor jöttem erre rá amikor a barátnője csodálkozott, hogy én hogyan bántam az exemmel, meg szóba jöttek dolgok
önző egoista a pasija, de nem gondoltam, hogy a párkapcsolatban is ennyire gyökér, neki nem való csaj az biztos
Én az a tipikus agglegény életet élem. Nem vagyok hajlandó elköteleződni. Szükségem van magányra, arra hogy egyedül legyek és magammal, a hobbimmal foglalkozzak. Ez ér? :)
Amúgy elviselik. Vagyis, mindegyik kihívásnak érzi és fejébe veszi, hogy na majd ő megváltoztat, meg ha eljő a nagy szerelem és társai. Később, sok sok hónappal később jönnek csak rá, hogy ez mélyen bennem van és képtelenség megváltoztatni.
#4:
Az ilyen emberek lelkében van valami. Valami halálos sötét. Ha ő marad életben, bejön az ajtón, veszi a holmiját, és azt mondja, adios...
#6 te hulye vagy :D
Halálos sötét.., az :D
En is ilyen ember vagyok meg sincs bennem semmi "sötét"
#7:
Miért? :)
Harmonica sem maradt Jill-el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!