Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember rajtam kívül, aki ugyan nagyon vágyik egy párkapcsolatra, de ha belekerül egybe, nem tudja feldolgozni a hirtelen jött sikert, valamint kényelmetlenül érzi magát a komplexusai miatt?

Figyelt kérdés
Tizenéves korom óta ilyen vagyok, eddig egyetlen barátnőm volt. Amikor elkezdtem járni vele, egy körülírhatatlan rossz érzés kerített hatalmába, pedig isten bizony, kedveltem őt. Kevésnek tartottam magamat egy olyan okos, szép lányhoz, furcsán kezdtem viselkedni emiatt, ami szakításhoz vezetett. Igazából semmit sem változtam ilyen téren 16 éves korom óta, sajnos. Van esélyem arra, hogy ezt a kisebbrendűségi érzést leküzdjem valahogyan?
2017. jún. 19. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Csak mindig a jó dolgokra próbálj koncentrálni. Minden nap gyüjtsd össze milyen jó dolgok találtak rád. Mond el magadnak minden nap, hogy miért lehetsz büszke magadra, a jó tulajdonságaidra koncentrálj és hogy miben vagy jó. Ezt kb. 45 napig ismételd és átprogramozódik az agyad.
2017. jún. 19. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt nem a sikerről van szó, hanem arról, hogy szimplán nem szereted magad. Természetes, hogy az embernek van fogalma arról, hogy milyen, de te lehet elég negatívan látod az egészet,mert önmagad túlságosan "nagy", vagy szimplán nevetséges dolgokhoz méred.

0. Legyél kicsit objektívebb magaddal szemben

1.Szeresd meg magad

2.Tudj megbocsátani magadnak, ha hibázol

3.Hagyd hogy a párod ítéljen meg saját magának és ne te helyette.

4.Ő is ember és ő is boldog akar lenni...ezt pedig tartsd észben.

2017. jún. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!