Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltak is keresnek tartós párkapcsolatra pasit?
Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 11:36
1/5 anonim válasza:
Miért? Szerinted ők nem érző nők? Nekik is ugyan úgy van érzésük.
2/5 anonim válasza:
Persze. A magánélet más, mint a munka. A két szexet sem lehet összehasonlítani, érzelem meg az ilyen munkában nincs. A szerelmével érzelemből szeretkezik, nem dug, mint egy tárgy, arra ott vannak a kuncsaftok.
3/5 anonim válasza:
#2: Kérdés az, hogy várhatja el egy prosti, hogy nőként tekintsen rá egy férfi és ne a riherongyot lássa benne, akit g3c!puttonynak használnak? Durván hangzik, de egy nő sem tudna egy selyemfiúval normális kapcsolatot létesíteni, ahogy egy normális férfi sem egy prostituálttal. Azt mondják pedig, hogy k*@ából nem lesz szalonna.
4/5 anonim válasza:
Persze. Én elég sok prostit ismerek, soknál jártam nagy részük gyermekét egyedül nevelő elvált nő. Amikor mindig kiderült, hogy mivel foglalkozom, mennyit kereshetek, azonnal elkezdtek teperni. Én meg ilyenkor váltottam másik szolgáltatót. Ez régebben volt, most már 25 év felettiekhez nem megyek, ezek szerencsére békén hagynak a baromságaikkal, elég csak dugni velük..
5/5 anonim válasza:
Igen, és a legtöbbjüknek van is. Ez is csak egy munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!