Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt rettegek, ha a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt rettegek, ha a párkapcsolatra és a pasikra gondolok. Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
2 éve nem volt kapcsolatom,szinte mindentől elszoktam,már el sem tudom képzelni azt,hogy milyen lenne újra egy kapcsolatban. 3 éves kapcsolatom volt,később pedig egy fél éves se veled se nélküled szerencsétlenkedés de valahogy nem működött. Nagyon önbizalom hiányos vagyok,főleg a testem zavar,félnék újra lefeküdni valakivel,napi szinten mindenhol a szebbnél szebb lányok képei tárulnak elém és totál kivagyok. Kicsik a melleim,borzasztóan idegesít. Nagyon elszoktam mindentől,félek,hogy soha nem tudok megnyílni senki előtt.. 20/l
2017. jan. 2. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nekem meg még barátnőm sem volt 21 évesen és félek is velük kommunikálni :(
2017. jan. 2. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A pici mrllméret kimondottan cuki, rengetegen szeretjük. Főleg ha egy nem.nagydarab lány viseli. Egyébként is a LÁNYT szeretjük meg úgy ahogy van! Persze, ha valaki szexelni akar csak, az más. De gondolom nem ilyen pasival akarnál kapcsolatot kialakítani 😊
2017. jan. 2. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szép lassan ismerkedjél. Mire lefeküdtök, addigra már úgyis érezni fogod hogy odavan érted. Egyébként minden barátnőm félt levetkőzni, még a nagyon vagány is. Nem tudom miért, mindegyiket nagyon szépnek láttam. Az igazság az, hogy mikor a többedik találkozás után már nagyon fel vagyok izgulva, akkor is gyönyörűnek látnám, ha nagyon nem lenne az. Nálam ráadásul minél jobban nézett ki egy nő, annál jobban félt a vetkőzéstől. Aki olyan volt mint egy modell, vagyis nem, mert sokkal szebb volt, az le se mert vetkőzni először. Ebből kiindulva nem kell aggódnod, minél jobban félsz, annál jobban nézel ki.
2017. jan. 2. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rájuk?...
2017. jan. 3. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!