Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asperger-szindrómásként van esélyem egy boldog párkapcsolatra?
Bárkinek van esélye. Mindenkinek van valahol egy másik fele, aki pont az ő hülyeségére vevő, csak meg kell találni.
Ugyan nem vagyok asperger szindrómás, de én is baromi ügyetlen vagyok, mindent elejtek, leverek, remeg a kezem. Mégis sok lánynak bejövök, mert alapvetően pozitív kisugárzásom van.
Biztos,hogy van esélyed boldog párkapcsolatra!
IOgen, mindenki tökéleters társat keres, de ha szétnézünk annyira kevés a tökéletes férfi/nő!
Sajnos nagyon sokan már fiatalon betegek, látás/hallás/mozgássérültek, vagy egyéb súlyos betegséggel küzdenek.
Mégis megtalálják a társukat!
Nehezebb egy kicsit, de nem lehetetlen!
A neten szerintem ne próbálkozz, inkább járj olyan helyekre ahová szívesen mész és ha személyesen megismernek biztos könnyebb lesz megtalálnod akit keresel!
Tiszta szívből kívánom,hogy így legyen!
A fiam Aspergeres, abszolút nem úgy látom, hogy ez akadálya lenne egyszer egy párkapcsolatnak. Van, akinek nem szimpatikus, van akinek igen.
De önmagában ettől még nem lesz boldogtalan vagy magányos. Ő is kis kétbalkezes, mindent elhagy, és a kommunikációval is vannak néha gondok, de másban meg "veri a mezőnyt". Szóval én nem féltem.
Nálad is inkább az a gond, hogy pesszimista vagy. Az sokkal jobban megnehezíti azt, hogy boldog legyél egy párkapcsolatban, hidd el!
Tudom, hogy én az anyja vagyok, és nem mérvadó a véleményem, de én 16 éve élek együtt egy Aspergessel, és még mindig imádom. :) Az idegesítő szokásaival, és különc hül.yeségeivel együtt.
Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagy híján a szociális képességeknek, és hogy milyen bogaraid vannak e mellé. Nekem mindenki azt mondja, hogy van esély, de ez mégiscsak autizmus, az autistákat pedig az emberek nagy része szerintem kerüli.
Egy szintén aspi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!