Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki már annyira megszokta az egyedüllétet, hogy nem is vágyik párkapcsolatra?
28 évesen még soha nem volt párkapcsolatom,de már egyre jobban nem is foglalkoztat a dolog.
Mások is így van ezzel?
Igen,értem mire gondolsz.
Valahogy egyre fontosabbnak érzem az egzisztenciám megalapozását.
És már nem is akarok alkalmazkodni senkihez.
Számomra csak egy hátráltató,teher lenne már.
Azt mondják,hogy ahogy idősödik az ember egyre kevésbé változik.
Én pl nem tudnék senkivel sem egy ágyban aludni,vagy ilyesmik,nekem egy folytonos nyomás lenne,hogy a másikkal foglalkozni kell.
Igen,úgy érzem a célom pont az ellenkezője a párkapcsolatnak,mindenkitől független szeretnék lenni.
Én elvben akarok kapcsolatot. De màsnak egy kapcsolat eleje szép és izgalmas, na én teherként élem meg.
Semmi kedvem első randis kötelező körökhöz. Kitapasztalni mit hogy szeret és mit nem szeret. Benyalni magam anyóséknàl. Minden nap több óràs messenger/telefon csevegéshez. Na meg egy működő kapcsolatnál valószìnűleg működne sok minden. Elfogadnánk egymàs rossz tulajdinságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!