Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamit tenni tanár-hallgató viszony ellen?
BIZTOS, hogy ez történt, vagy a csaj szimplán jó a tárgyból, és valaki rosszindulatú pletykát indított ellene?
Amúgy nektek miért lesz jobb, ha őket jól megszivatjátok? :D Könnyebb lesz a vizsga, vagy mi? :D
Most te rosszabb jegyet kaptál, mint amit a vizsgád indokolt volna?
"így nyílván a lány előnyt élvez a tantárgy sikeres elvégzésében"
Ezt meg honnan szeded? Ja, nyilván! Ha te mondod.
Az viszont jobban érdekelne, hogy ilyen fogalmazási készséggel hogyan sikerült egyáltalán bekerülnöd.
Nalunk is volt ilyen az egyetemen. A tanar ebbol nem csinalt semmit, ugyanugy bant a diakjaival, nem volt igazsagosabb vagy igazsagtalanabb velunk. Tanulni kellett nala. Mindekozben o volt az egyik legjobb tanarom az egyetemen.
Egyetemen kevesbe szigoruan veszik ezt, talan azert is, mert csak 1-1 kurzuson oktatoja a hallgatonak.
Nem itelkeznek miatta. Termeszetesen akkor mas a helyzet, ha veletek igazsagtalan, es ez egyertelmuen kimutathato.
"És ahhoz, hogy valakivel kivételezzen egy tanár, elég egy egyszerű szexmentes szimpátia is..."
Velem valamiért sokszor kivételeztek az oktatóim, amit én nem kértem, nem tettem érte semmit. Még az egyetem elvégzése után is egyengették a pályámat. (Nő vagyok és többségében női oktatóim voltak.) Aztán később, amikor én magam is tanítani kezdtem, nekem is voltak olyan diákjaim, akik az eszük és hozzáállásuk miatt kedvesebbek voltak számomra, mint mások. Szexmentesen. A tanár is ember, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!