Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár-hallgató "szerelem": ha megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom mi a következő lépés? (Leírást olvassátok el léci)
A helyzet a következő: 23 éves egyetemista lány vagyok, már majdnem 2 éve bele vagyok zúgva az egyik tanáromba, aki alapból nem egy "jófej tanár", de velem feltűnően kedves és nem éppen úgy néz rám, ahogy a tanárok a diákjaikra szoktak.Rengeteg kétértelmű megjegyzést tesz, és már más is észre vette, hogy "flörtölünk".
Az egyetemi szabályzat (legalábbis a miénk) nem tiltja a kapcsolatot tanár-diák között, több ilyen pár is van nálunk, akik nyíltan vállalják, annyi a megkötés, hogy ilyenkor nem vizsgázhat az ember a párjánál. Nekem viszont amúgy sincs órám már vele és már nem is lesz. Ez mondjuk a kontaktot is eléggé megnehezíti vele, de mindig keresem az alkalmat, hogy beszélhessünk.
Kérdés: Hogyan adjam a tudtára, hogy engem nagyon érdekel és hogyan lépjünk ki az ártatlan flörtölésből? Mert a vonzalom és szimpátia megvan a részéről, de szerintem álmában sem gondolná, hogy az én részemről is, mivel elég "nyuszi" vagyok és általában nem is reagálok jól arra, ha ő bókol vagy tesz valami kétértelmű megjegyzést.
NAGYON KÖSZÖNÖM ANNAK, AKI SEGÍT!
ne legyél nyuszi!
ezzel rontottam én is el sok mindent. tök jó pasikat tudtam volna összeszedni, ha bátrabb vagyok.
Hajrá!
Szia!
Szerintem simán hívd félre valamikor, és kérj tőle randit. Ha tényleg tetszel neki, belemegy, ha félreértelmezted a jeleket, és visszautasít, akkor sem lesz gáz, hiszen nincs vele több órád. Egyszer muszáj tisztázni a dolgokat.
(Amúgy nekem két barátnőm is van, akik egyetemi tanárjukkal jöttek össze, az egyikük már 4 éve lakik vele, a másik össze is házasodott a pasival, és fél éve született gyerekük.)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
4. kommentelő: Nagyon jó hallani (olvasni), hogy van, akinek összejött és happy end lett a vége. Remélem, nálunk is hasonló lesz a helyzet. Az irodájában szoktunk kettesben beszélgetni, de én inkább azt várnám, hogy nyíltan ő hozzá fel a témát, én inkább csak rávezetni szeretném, vagy finoman tudatni vele, hogy részemről oké,de ő lépjen. Vagy a te barátnőid ezt hogy csinálták?
3. kommentelő: Igen, bp-i. De maradjuk ennyiben. :)
2. kommentelő: Igen, tudom, hogy ez a baj, mindig is ez volt a baj velem. De nem tudom, hogyan tudnám ezt leküzdeni. Én amolyan pirulós-zavarba jövős csaj vagyok.
1. kommentelő: Pontosan nem tudom, de szerintem ez nem is lényeges. Nyilván idősebb nálam, de nem vészesen, és engem nem zavar a korkülönbség, szerintem őt sem.
Szia!
Én egyetemen tanítok, és nekem is volt már diákkal kapcsolatom. Okok, 29/N vagyok, szóval még nem olyan idős és így talán könnyebb. De nálam a diák kezdeményezett. Sokáig titkolni kellett, mert tanítottam, de kit érdekelnek a szabályok ha szerelmes vagy. Mint nő, csak azt tudom tanácsolni, hogy vágj bele és konkrétan hívd el valahova. Legalább tisztán látni fogod, hogy mi a helyzet. Na persze az sem lényegtelen, hogy van-e családja és csak egy kis munkahelyi flörtre vágyik/ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!